23948sdkhjf

Nyt navn på tilstandsrapporter og energimærker

Har du haft med salg og køb af en bolig at gøre, er du sandsynligvis stødt på navnet Ebas.

I 2021 udarbejdede Ebas mere end 12.000 tilstandsrapporter – det gør virksomheden til den største leverandør af tilstandsrapporter i Danmark. Nu er Ebas-navnet fortid.

Navnet udgår nemlig i en brandmæssig sammenlægning med moderkoncernen, Nrgi, og det er der flere grunde til forklarer Jacob Vittrup, adm. direktør i NRGi-koncernen, i en pressemeddelelse om navneændringen.

– Navneændringen er dels drevet af et sammenfald i kundegrupper – både privat og erhverv – men også muligheden for at kunne levere et bredere værditilbud til vores kunder, når det gælder den grønne omstilling. Med ændringen skaber vi et ligeværdigt fokus mellem levering af grøn energi og energioptimering af bygninger og industrielle processer, udtaler Jacob Vittrup i meddelelsen.

Adm. direktør i Ebas, Hans Jørgen Lorenzen, uddyber:

– Under det nye navn vil vi fortsætte med at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere de velkendte produkter og services, som vi tilbyder i dag, men herudover vil vi styrke vores tilbud til kunder og samarbejdspartnere i form af nye produktkoncepter, siger Hans Jørgen i pressemeddelelsen.

Navneændringen træder i kraft den 1. juni 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157