23948sdkhjf

Byggematerialeleverandør får fem nye med på holdet

De nye medarbejdere har forskellige funktioner inden for salg, projekt- og ordrehåndtering samt indkøb

Xella Danmark, som leverer byggematerialer i porebeton samt kalksandsten, har budt hele fem nye medarbejdere velkommen i hovedkontoret i Vejle. Der er tale om en salgskoordinator, en ordrekoordinator, en indkøber og to projektkoordinatorer.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- De nye medarbejdere afspejler den travlhed og vækst, som vi oplever for tiden, fortæller Lars Nygaard, der er salgsdirektør hos Xella Danmark.

- 2022 har været et travlt år for Xella Danmark. For at imødekomme de mange efterspørgsler fra kunder har vi på det seneste tilført nye kompetente kræfter til flere af vores afdelinger, siger salgsdirektøren.

Her er de nye:

I rollen som salgskoordinator er ansat en gammel kending. Det er Sabine Moesgaard, som tidligere har været ansat hos Xella Danmark som ordrekoordinator.

Et andet kendt ansigt af huset er Sebastian Billund, der netop er blevet tilknyttet som ordrekoordinator. Sebastian har de sidste knap seks år været tilknyttet som freelancer hos Xella, men er fra 1. maj blevet fastansat.

Logistik- og indkøbsafdelingen er blevet styrket med den erfarne Morten Christensen, der forinden har været mere end 10 år hos REMA Distribution A/S, der er et datterselskab til REMA 1000 A/S.

Salih Osman og Linda Jensen er de to nye projektkoordinatorer. Salih Osman er uddannet bygningskonstruktør og har bl.a. erfaring som teamleder. Han kommer med et stærkt kendskab fra betonverdenen, da han de sidste fire år har været tilknyttet CRH Concrete A/S.

Linda Jensen blev i januar færdiguddannet bygningskonstruktør og tilfører derfor den seneste opdaterede teori til virksomheden.

Sabine Moesgaard, Sebastian Billund, Salih Osman, Linda Jensen og Morten Christensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141