23948sdkhjf

Sweco Architects henter ny markedsdirektør

Mia Scheel er ny markedsdirektør hos Sweco og får ansvaret for det private bolig-, transformations- og erhvervssegment i Østdanmark

Efter flere år på toneangivende tegnestuer er Mia Scheel netop tiltrådt som ny markedsdirektør i Sweco Architects.

En nøglerolle for den nye markedsdirektør bliver som bindeled og gennemgående figur på tværs af projekterne og i direkte dialog med kunderne at levere integreret rådgivning med bæredygtighed som rød tråd.

- Jeg er begejstret og stolt over at blive en del af Sweco Architects og bidrage til den fortsatte positive udvikling og vækst. Nærvær og indlevelse i mennesker og i projekterne er altafgørende, og jeg glæder mig til at blive en del af et hus, hvor vi gennem samarbejdet mellem de æstetiske og tekniske discipliner kan skabe smukke, sammenhængende og bæredygtige projekter, der er gennemtænkt fra start, siger den nye markedsdirektør, der tidligere i karrieren har undervist i bæredygtighed og arbejdet som bæredygtighedskonsulent.

40-årige Mia Scheel er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole med bred erfaring senest i kundevendte og markedsdrivende funktioner. Hun kommer fra en stilling som projektchef i Rum, tidligere som partner i Zeso Architects, ligesom hun har været en del af tegnestuerne hos blandt andet Effekt Arkitekter, Cobe og White Arkitekter i Sverige.

I sin nye stilling får hun ansvaret for at styrke det private bolig-, transformations- og erhvervssegment i samarbejde med Sweco Architects markedschefer i Øst.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125