23948sdkhjf

Aase og Albert - to nye entreprenørskibe i søen

Rederiet Høj udvider flåden med to entreprenørskibe til maritime bygge- og anlægsarbejder på det Nordeuropæiske marked

Internationale opgaver kalder på mere kapacitet hos Rederiet Høj i Horsens. Derfor har den maritime entreprenør netop underskrevet købskontrakter på endnu to entreprenørskibe til maritime bygge- og anlægsarbejder på det Nordeuropæiske marked.

Det skriver rederiet i en pressemeddelelse.

Med flådens udvidelse imødekommer Rederiet Høj A/S en stigende aktivitet indenfor uddybning og oprensning af havneinfrastruktur, molebygning, stensætninger, forberedende arbejder for kabellægning, boulder clearence og etablering af nye stenrev etc.

De to nye skibe

MS Aase Høj, tidligere Aase Madsen, bygget 1977 og løbende ombygget og opdateret

Last: 200 kbm max load 225 ton, Gravedybde 30-60 meter.

MS Alberte Høj, tidligere Peter Madsen, bygget 1968 og løbende ombygget og opdateret

Last: 100 kbm, max load 170 ton, Gravedybde 30-60 meter.

De to skibe supplerer den nuværende flåde med ekstra kapacitet og overdragelsen fandt sted den 1. juni. Skibene skal nu males og vil blive døbt MS Aase Høj og MS Alberte Høj, navngivet efter virksomhedens ejer Søren Højs bedstemor og barnebarn.

Adm.direktør, Michael Normann, der satte sig i direktørstolen hos Rederiet Høj 1/4 2022, fortæller:

- Der har i rederiet længe været ønske om mere kapacitet. De to skibe er kendte i markedet og passer godt til vores øvrige flåde. Og så er timingen perfekt, da investeringen understøtter rederiets generelle positive udvikling på det Nordeuropæiske marked. Her er det især Norge, Sverige, Tyskland, England og Baltikum der er i vores fokus. Med den ekstra flådekapacitet kan vi styrke vores internationale position indenfor havne- og vandbygning samt offshore vind

Rederiet Høj arbejder i øjeblikket på at finde besætninger til skibene, hvilket vil foregå henover de næste par uger.

Maritim entreprenørvirksomhed

Rederiet Høj er en 100 pct. danskejet maritim entreprenørvirksomhed, der siden 1958 har leveret en bred pallette af bygge- og anlægsopgaver i Nordeuropa. Med specialistviden, en bred flåde og et erfarent mandskab udfører virksomheden bygge- og anlægsarbejde i alle maritime miljøer, såvel enkeltstående opgaver som større og mindre totalentrepriser. - Fra havne og kyster til vindmølleparker og maritim infrastruktur.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094