23948sdkhjf

200 lastbiler til veteranrally i Sæby

Der bliver lastbiler for enhver smag. Den ældste lastbil er fra 1938, den yngste fra 1990érne.

Der bliver skruet op for nostalgien, når der afholdes Nordjysk Veteranrally i morgen lørdag den 13. august på DEKRA’s køretekniske anlæg i Sæby.

Veteranrallyet starter kl. 10.00, hvor borgmester Birgit Hansen byder velkommen. Herefter skydes selve rallyet i gang, hvor kommentator Chris Svendsen, vil sende de deltagende veteranlastbiler afsted – én efter én. De første forventes at være tilbage på pladsen kl. 14.00.

Til veteranrallyet deltager der lastbiler fra hele Norden. Den ældste er fra 1938, mens den yngste kan dateres til 1990érne.

- Der bliver noget se til for alle generationer, lover Jim Jensen, som er formand for Dansk Lastbil Nostalgi, står bag veteranrally'et.

- Mange af lastbilerne er fundet på skrotpladser, men de står i dag lige så flotte, som da de var nye. De har fået en gennemgribende renovering,

Der er gratis adgang til pladsen for alle, der har lyst til at kigge forbi og se på de flotte veteranlastbiler. Pladsen vil hele dagen summe af aktiviteter hos de mange forskellige udstillere, hvor der, udover veteranlastbiler, også vil være mulighed for at se på modellastbiler, fjernstyrede lastbiler og andet spændende ”legetøj”. Der vil også være aktiviteter for de helt små.

Veteranrallyet afholdes hos DEKRA køreteknisk anlæg på Kjeldgaardsvej 4 i Sæby.

Nordjysk Veteranrally er Danmarks største af sin slags og afholdes i år for tiende gang af Dansk Lastbil Nostalgi. Det er fjerde gang, at DEKRA i Sæby er sponsor og lægger hus til.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109