23948sdkhjf

130 år gammel malingproducent sprænger rammerne og flytter til Nordsjælland

Malingproducenten Beck & Jørgensen tæller efterhånden 110 medarbejdere i 18 kundecentre landet over og forsyner mere end 2.000 danske malermestre

Efter 74 år på adressen i Søborg må malingproducenten Beck & Jørgensen sande, at der ikke kan udvides yderligere i Gladsaxe Kommune. Direktionen er derfor i forhandling om en ny adresse i Nordsjælland, hvor der kan bygges et tilstrækkeligt stort hovedlager med mulighed for senere produktion.

Udover 18 egne kundecentre har virksomheden ni selvstændige grossistcentre tilknyttet - og flere end 50 forhandlere. I alt serviceres i dag bl.a. mere end 2.000 malermestre landet over – samt en del private, der handler enten i kundecentrene eller direkte på virksomhedens hjemmeside.

Flytteprojektet sker i året, hvor virksomheden kan fejre 130 års jubilæum og har baggrund i, at produktionen og salget af mere end 1.200 forskellige produkter er vokset betydeligt de seneste 7 år – med knap en tredobling af omsætning fra pænt over 100 til nu mere end 300 mio. kr. Virksomheden har nu 110 ansatte og er i dag blevet landets tredje største malingproducent til den professionelle maler efter Flügger og Dyrup.

Ifølge ejer og adm. direktør, Michael B. Jørgensen, som er tredje generation i virksomheden, forhandles der med en nordsjællandsk kommune om en egnet konkret grund meget tæt på motorvejen.

- Vores lager har efterhånden behov for en størrelse, der altid skal kunne rumme mindst 400.000 liter maling, så vi håber, at vi kan flytte lagerfunktionen i løbet af senest et par år, forklarer Michael B. Jørgensen.

130 års jubilæet markeres på Hindsgavl Slot den 20. september, hvor Beck & Jørgensen har inviteret alle sine professionelle malerkunder, der hentes med busser fra hele landet, til jubilæumsmesse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094