23948sdkhjf

Ung tømrerlærling deler viden i både Kenya og Valby

Entreprenørvirksomheden Kjær Knudsen i Brøndby har netop sagt velkommen hjem til tømrerlærling Johnny Juul Østberg, der har tilbragt to uger i Kenya.

I det østafrikanske land var han med til at uddanne unge kenyanere i tømrerfaget, og som dagene gik blev de både inspireret og lærte af hinanden. De lagde betonfundament på to skoler samt byggede skoleborde og reoler til bøger og skoletasker.

På spørgsmål om, hvad største oplevelse på turen var, svarer Johnny med det samme:

– At opleve kenyanernes vilde arbejdskultur – de har en tårnhøj arbejdsmoral og hjælper altid til, hvor de kan. Selvom de ikke er uddannede, så kører de på hele tiden og suger al viden til sig.

For at få flere unge til at tage af sted som frivillig i fremtiden, har Johnny Juul Østberg deltaget ved Ungdommens Folkemøde i Valbyparken 7. og 8. september.

Her har han fortalt om det håndværksmæssige arbejde, de har udført i Kenya og kulturudvekslingen med de kenyanske håndværkere.

Johnny har været i Kenya med organisationen Mellemfolkeligt Samvirke i forbindelse med projektet ’Byg Global Solidaritet’. Projektet skal være med til at styrke global solidaritet blandt unge.

Kjær Knudsen rod i 90 års stolte håndværkstraditioner. I dag har firmaet cirka 60 medarbejdere tilknyttet sit hovedsæde i Brøndby, hvorfra firmaet dækker hele Sjælland.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Mellemfolkeligt Samvirke
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11