23948sdkhjf

Nye ansigter hos Bøjsø og Outrup

Kim Toftedahl Thomsen er per 15. august tiltrådt som projektleder hos Outrup Vinduer & Døre, der er en del af svenskejede Inwido. Her skal han primært beskæftige sig med udvikling i virksomheden, herunder kontruktion og test af nye produkter og komponenter.

Kim Toftedahl Thomsen, der privat er bosat i Thy, har tidligere arbejdet som projektleder og konstruktør inden for produktudvikling. Han har erfaring fra metalbranchen og senest fra træindustrien.

Michael Wolff, 52 år, er netop tiltrådt en stilling som ekstern salgskonsulent hos Inwido-ejede Bøjsø Døre & Vinduer i Vorbasse. Her er han ansvarlig for salg og rådgivning til fagfolk, blandt andre arkitekter og tømrermestre, i Jylland og på Fyn. Michaels Wolffs primære opgave er at bidrage til virksomhedens synlighed samt at sikre en god dialog med kunderne gennem kompetent rådgivning.

Michael Wolff, der privat er bosiddende i sønderjyske Rødding, er oprindeligt uddannet tømrer og har tidligere været vinduesmontør. Han har desuden 15 års erfaring som sælger inden for vinduesbranchen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11