23948sdkhjf

Stor boligbygger henter direktør til ny satsning hos Huscompagniet

JCN Bolig har fundet manden, der skal stå i spidsen for firmaets seneste satsning, rækkehuse. 1. oktober starter Michael Ørgaard på posten som sektionsdirektør.

Det oplyser den store boligentreprenør i en pressemeddelelse.

Michael Ørgaard startede i bankverdenen, inden typehusene fangede interessen. Senest har han bestredet været Huscompagniets salgschef for rækkehuse BtB for Jylland og Fyn hos Huscompagniet. Et område han var med til at starte op hos typehusgiganten.

Satser på ordrer på ekstra 500 mio. kr.

Da JCN Bolig annoncerede i maj, at rækkehusprojekter blev en del af produktpaletten i egen afdeling, lød det fra adm. direktør Flemming V. T. Rasmussen:

– Vi starter ikke blot op med rækkehuse – vi etablerer en decideret målrettet sektion til det nye forretningsområde. Markedet for større rækkehusprojekter har udviklet sig meget de seneste år og der er mange projekter under planlægning. Samtidig oplever vi en stigende efterspørgsel fra vores eksisterende kunder som pensionskasser, investeringsfonde og udviklingsselskaber.

Om udviklingen siden supplerer direktøren nu:

– At vi siden udmeldingen kan konstatere, at der er mange større boligprojekter, hvor der er behov for kompetencer indenfor både rækkehuse og etageboliger, da mange ønsker boligprojekter rettet mod flere kundesegmenter.

Ordremæssigt ser det også godt ud. Virksomheden landede før sommerferien en ordre på rækkehuse med et projekt ved Vejle på 100 mio. kr. Herudover er forventningen at ordrebeholdningen stiger med yderligere helt op til 500 mio. kr. indenfor få måneder. Indenfor kort tid vil der således være opbygget en solid omsætning indenfor forretningsområdet, konstaterer boligbyggeren i pressemeddelelsen.

Entreprenørs nye forretningsben skal bidrage med tre-cifret millionbeløb

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094