23948sdkhjf

Fuge-direktør: Tætte forbindelser er nøglen til vækst

En af kerneværdierne hos 50-års jubilar er at opretholde nære relationer til kunderne

I en branche som ikke længere er afhængig af den personlige kontakt til rådgivere, sælgere og producenter som tidligere, har tætnings- og fugeproducenten Ljungdahl A/S gjort det til sin kerneværdi netop at opretholde den nære relation til kunder og sparringspartnere.

– Den tætte forbindelse er grundlaget for vores måde at arbejde på. Vi har meget dedikerede og teknisk stærke medarbejdere med vidt forskellige baggrunde fra byggebranchen, hvoraf flere har været her i mere end 10, 20 og 30 år. Deres unikke erfaring er med til sikre, at vores produkter og ikke mindst service og rådgivning er personlig og helt i top, siger virksomhedens adm. direktør, Thomas Vilmar og tilføjer:

– Fordi vores folk kender byggebranchen og kunderne ud og ind, kan vi vejlede og hjælpe dem med at finde de rette løsninger til deres byggeprojekt. Vi er desuden tilgængelige fra start til slut, uanset hvilke udfordringer der end må opstå, understreger han.

Virksomheden, der fylder 50 år i denne måned, blev grundlagt i 1972 som dansk datterselskab af C. Ljungdahl AB Göteborg. Siden hen blev Ljungdahl en selvstændig markedsførende virksomhed under tidligere direktør og ejer, Robert Nielsen, hvis idealer og visioner om kvalitet i både produkter og rådgivning og den tætte forbindelse til kunderne stadig præger virksomheden den dag i dag.

– Jeg er stolt over at stå i spidsen for Ljungdahl, som har opnået sin position på markedet, fordi de ansatte og ledelsen i virksomheden altid har haft for øje at have et højt teknisk og fagligt sparringsniveau samt fingeren på pulsen i markedet. De kompetencer vil vi fortsætte med at udbygge og forbedre i fremtiden, understreger Thomas Vilmar.

Fremtidssikrede løsninger

Siden Ljungdahl i 2018 blev solgt, har virksomheden været igennem en transformation fra at være en mindre familieejet handelsvirksomhed til en produktionsvirksomhed med indflydelse på udvikling og produktkvalitet. Transformationen har medvirket til, at Ljungdahl i høj grad nu påvirker markedet, så kundernes ønsker og behov bliver mødt med optimale tætningsløsninger.

– I en branche hvor regler og lovgivning hele tiden øges, er det vigtigt, at kunderne er klædt på i forhold til blandt andet miljøkrav med både kvalitetsprodukter og teknisk viden. Derfor bliver vi også ved med at udvide vores vidensbase med tekniske stærke medarbejdere, der inkluderer både tømrere, bygningskonstruktører og kemiingeniører, siger Thomas Vilmar.

Samtidig er Ljungdahl gået aktivt ind i Fugebranchens Erhvervsorganisation, hvor Thomas Vilmar er indtrådt i bestyrelsen og Ljungdahls tekniske chef, Steen Piil, er blevet en del af reklamationsudvalget. Det sker som led i Ljungdahls ønske om at opnå større respekt og anerkendelse af fugefaget, udvikle og fastsætte arbejdsstandarder, samt at bidrage med nye fremtidssikrede løsninger til markedet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14