23948sdkhjf

Klammepistol til de store hegns-opgaver

Akku klammepistol skyder med galvaniserede hæfteklammer i størrelse 9

Det er seks gange hurtigere at montere hegn med den nye akku klammepistol M18 FFUS-302C sammenlignet med manuelle klammepistoler, lyder det fra Milwaukee, som også har set mange kabel- og hegnsmontører, der bruger en hammer til at slå hæfteklammer i, når de installerer kobberjordledning på forsyningspæle eller trådhegn i landbruget.

Det er ikke kun tidskrævende at slå størrelse 9 klammer i med hånden – den manuelle proces kan også være arbejdskrævende og belaste brugeren.

I modsætning til arbejde med en hammer kan klammepistolen betjenes med én hånd. Når klammepistolen kombineres med et 3,0 Ah batteri, kan den slå op til 600 klammer i pr. opladning. Den har desuden en sekundær, manuel aftrækkerlås for at forhindre fejludløsning. Klammepistolen er desuden udstyret med Milwaukee Tool's avancerede nitrogenfjedermekanisme, der leverer den optimale kraft, der kræves til at drive hæfteklammer ind i de mest robuste materialer på forsyningspæle og hegnspæle.

Milwaukee har også de galvaniserede hæfteklammer i størrelse 9 på hylderne. Disse klammer er kun kompatible med M18 FFUS-302C klammepistolen og fås i størrelserne 40, 45 og 50 mm. Modhagerne og de coatede klammer med spredefunktion giver særdeles godt hold i materialet over tid, og diamantkronedesignet passer til større trådstørrelse og små plastprofiler. Klammerne i størrelse 9 er udført i varmgalvaniseret zink-aluminium for øget korrosionsbestandighed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094