23948sdkhjf

Klammepistol til de store hegns-opgaver

Akku klammepistol skyder med galvaniserede hæfteklammer i størrelse 9

Det er seks gange hurtigere at montere hegn med den nye akku klammepistol M18 FFUS-302C sammenlignet med manuelle klammepistoler, lyder det fra Milwaukee, som også har set mange kabel- og hegnsmontører, der bruger en hammer til at slå hæfteklammer i, når de installerer kobberjordledning på forsyningspæle eller trådhegn i landbruget.

Det er ikke kun tidskrævende at slå størrelse 9 klammer i med hånden – den manuelle proces kan også være arbejdskrævende og belaste brugeren.

I modsætning til arbejde med en hammer kan klammepistolen betjenes med én hånd. Når klammepistolen kombineres med et 3,0 Ah batteri, kan den slå op til 600 klammer i pr. opladning. Den har desuden en sekundær, manuel aftrækkerlås for at forhindre fejludløsning. Klammepistolen er desuden udstyret med Milwaukee Tool's avancerede nitrogenfjedermekanisme, der leverer den optimale kraft, der kræves til at drive hæfteklammer ind i de mest robuste materialer på forsyningspæle og hegnspæle.

Milwaukee har også de galvaniserede hæfteklammer i størrelse 9 på hylderne. Disse klammer er kun kompatible med M18 FFUS-302C klammepistolen og fås i størrelserne 40, 45 og 50 mm. Modhagerne og de coatede klammer med spredefunktion giver særdeles godt hold i materialet over tid, og diamantkronedesignet passer til større trådstørrelse og små plastprofiler. Klammerne i størrelse 9 er udført i varmgalvaniseret zink-aluminium for øget korrosionsbestandighed.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ny rekord i bæredygtighed: Fremtidens byggeri ligger i Sydhavnen
Private har taget, hvad de kan bruge - nu går nedrivning ind i ny fase
Stigning i indbrud i varebiler - sådan holder du tyvene ude!
DI tager på roadshow om nye EU-krav: Det er en kæmpe opgave
Håndværker skød sig i kinden med sømpistol
Håndværkerforening har været Silkeborgs faste støtte i 160 år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.144