23948sdkhjf

Elektrikerne kæmper med næb og klør - og video - for at bevare Arne-pensionen

Dansk El-Forbund ønsker fortsættelse og helst forbedring af Arne-pensionen efter det kommende valg

Når statsministeren har udskrevet det kommende folketingsvalg, vil et hovedkrav fra Dansk El-Forbund (DEF) til politikerne være en fortsættelse af retten til tidlig pension, den såkaldte Arne-pension. Allerhelst skal den forbedres.

Det skriver fagbladet Elektrikeren.

Som mange andre er Dansk Elforbund gået i gang med forberedelserne til valget, og ifølge fagbladet Elektrikeren er der i den forbindelse oprettet en særlig hjemmeside. På folketingsvalg.def.dk kan man se videoer med to elektrikere, der har fået tilkendt retten til tidlig pension. Begge mærker virkningerne af et langt fysisk arbejdsliv i kroppen.

Hjemmesiden omtaler også andre mærkesager og emner, men den tidlige pension ligger i toppen af DEF’s ønsker til en kommende regering. Forbundsformand Jørgen Juul Rasmussen siger:

– Selvom de ikke tør sige det højt, er der ingen tvivl om, at partier som Venstre og Konservative gerne ser, at retten til tidlig pension ryger hen, hvor peberet gror. Men i DEF vil vi kæmpe for, at den bevares – og endnu bedre: At den bliver forbedret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125