23948sdkhjf

Han er ny direktør i nordsjællandsk byggecenter

Thomas Kotzebue-Kjær, 45 år, tiltræder jobbet som ny direktør for Bygma Helsingør pr. 1. oktober 2022. Han kommer senest fra en stilling som salgschef hos Johannes Fog i Helsinge.

Thomas Kotzebue-Kjær kommer til Bygma Helsingør med mange års erfaring fra byggebranchen. Han var handelselev i Carl F. i Hillerød og med sit uddannelsesbevis i hånden tog han på en længere dannelsesrejse i Asien, inden han vendte tilbage til byggebranchen.

Thomas læste til markedsføringsøkonom og blev blandt andet igen ansat hos Carl F hvor han efter nogle år blev afdelingsleder i virksomhedens afdeling i Hillerød, hvor det hele startede. Herefter tog karrieren fart; Thomas Kotzebue-Kjær bestred forskellige salgslederjob i branchen, inden han for 5 år siden kom til Johannes Fog i Helsinge som salgschef. Nu er han imidlertid klar til nye udfordringer.

– Det er en stor drøm der nu går i opfyldelse, siger Thomas Kotzebue-Kjær om sin udnævnelse til direktør for Bygma Helsingør.

– Forretningen er ikke større, end at jeg bliver en del af det hele. Jeg lægger vægt på synlig ledelse og vil være med i mange arbejdsprocesser, ligesom jeg glæder mig til at have min daglige gang i butik, på lager og overalt i forretningen. Men mest af alt ser jeg frem til at etablere et godt samarbejde med både kunder og medarbejdere, fortsætter han.

Den nye direktør fortæller videre at han vil have stort fokus på lokal involvering.

– Vi vil skabe flere spændende arrangementer for vores mange lokale kunder, og i hverdagen handler det om, at vise kunderne at vi vil dem. Alle skal føle sig velkomne her hos os, fastslår han.

Thomas Kotzebue-Kjær ser især frem til at lære personalet at kende.

– Det er utroligt vigtigt at medarbejderne har det godt, og at de får den fornødne støtte og føler sig værdsat. Det er en udfordrende tid for hele branchen, hvor det er endnu mere vigtigt at alle løfter i flok og samarbejder om at løse de opgaver, der er. Det vil jeg gerne være garant for, siger den nyslåede byggecenterdirektør.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ny rekord i bæredygtighed: Fremtidens byggeri ligger i Sydhavnen
Private har taget, hvad de kan bruge - nu går nedrivning ind i ny fase
Stigning i indbrud i varebiler - sådan holder du tyvene ude!
DI tager på roadshow om nye EU-krav: Det er en kæmpe opgave
Håndværker skød sig i kinden med sømpistol
Håndværkerforening har været Silkeborgs faste støtte i 160 år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.125