23948sdkhjf

Ordrebøgerne bugner - nu svinger de penslerne sammen

Den nyetablerede malervirksomhed har over 60 malere ansat

Både Malerfirmaet Sv. Fischer og Malerfirmaet Hvidtfeldt & Hansen har godt gang i ordrebøgerne og ser med sindsro langt ind i 2023. Nu slår de sig sammen.

Malerfirmaet Sv. Fischer, Hvidtfeldt & Hansen er navnet på den nye virksomhed, som så dagens lys ved indgangen til oktober. Virksomheden ejes ligeligt af malermestrene Kenneth Fischer Andersen, Lars Antczak Johansen og Mogens Hvidtfeldt, der i alt har mere end 60 malersvende i sving i hovedstadsområdet.

Som ung maler så jeg ofte, at dårlig tilrettelæggelse af arbejdet skabte forsinkelser og prisforhøjelser. Jeg tænkte, at det måtte kunne gøres bedre. malermester Mogens Hvidtfeldt.

– Selv om vi er erfarne folk, har vi stadig lyst til at udvikle os og blive endnu bedre, og det giver en masse fordele at være en lidt større virksomhed. Mogens, Kenneth og jeg har altid haft et rigtigt godt samarbejde – så da idéen opstod, var det bare at kaste sig ud i det, siger Lars Antczak Johansen, malermester i malerfirmaet, i en pressemeddelelse om sammenlægningen.

Opgør med dårlig planlægning

Forventningen er, at fusionen vil komme kunderne til gode, fordi opgaverne kan blive løst hurtigere og med større fleksibilitet i kraft af den større organisation.

– Som ung maler så jeg ofte, at dårlig tilrettelæggelse af arbejdet skabte forsinkelser og prisforhøjelser. Jeg tænkte, at det måtte kunne gøres bedre, fortæller malermester Mogens Hvidtfeldt.

På fusionsfirmaets kundeliste firma finder man en lang række ejendomsadministratorer og rammeaftaler hos offentlige og private kunder. Kendte københavnske bygninger så som Amalienborg, Marmorkirken og Christiansborg vedligeholdes ligeledes af malerfirmaets svende.

Fusion varsler ikke forandringer

Malerfirmaet Sv. Fischer blev stiftet i 1969 i Gladsaxe, mens Malerfirmaet Hvidtfeldt & Hansen "kun" har 25 år på bagen i København.

– Vi er stolte af at være en virksomhed med en lang historie og gode kunderelationer, som er bygget op gennem mange år. Alt det laver vi selvfølgelig ikke om på, lyder meldingen fra malermester Kenneth Fischer Andersen.

Malerfirmaet Sv. Fischer A/S
Regnskabsår 2019 2018
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 19,9 19,1
Resultat af primært drift 3,1 2,1
Resultat før skat 3,0 2,2
Årets resultat 2,3 1,7
Balancestatus 11,9 9,4
Egenkapital 4,6 3,8
Antal ansatte 39 40
Kilde: CVR

Malerfirmaet Hvidtfeldt & Hansen ApS
Regnskabsår 2021 2020
Valuta Mio. kr Mio. kr.
Bruttofortjeneste 6,9 6,8
Resultat af ordinær drift 2,4 2,2
Resultat før skat 2,3 2,2
Årets resultat 1,8 1,7
Aktvier i alt 5,7 4,6
Egenkapital i alt 2,6 2,4
Antal ansatte 10 11
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109