23948sdkhjf

Her vil Sweco fordoble og nå 200 ansatte

Ingeniør- og arkitektgiganten Sweco præsenterer planer om at fordoble antallet af medarbejdere, der arbejder med eksisterende byggeri og drift. Indenfor fire år skulle det blive til 200 ansatte. 

Behovet for at renovere og levetidsforlænge eksisterende byggeri er vokset de senere år i takt med, at krav om mere bæredygtigt byggeri har bredt sig til ejendomsmarkedet. Den udvikling har Swecos rådgivere og teknikere i afdelingen Facilities Management nydt godt af, og for at fortsætte væksten har direktør Henrik Leksø ændret organisationen og afdelingens navn med virkning fra 1. september.

– Vi har skiftet navn til Eksisterende byggeri & Drift for tydeligt at fortælle markedet, hvor vores fokus er. Samtidig har vi ændret organisationen, så vi i højere grad kan møde kunderne fra CEO til vicevært og supportere kunderne fra de tidligste strategiske tanker til den efterfølgende drift, siger Henrik Leksø i en pressemeddelelse om ændringerne.

Han peger desuden på, at man satser på at tiltrække nye kunder, opgaver og kolleger indenfor eksisterende byggeri og drift.

Swecos Byggeri & Drift

Swecos afdeling byggeri & drift yder rådgivning om eksisterende byggeri og drift af installationer. Afdelingen har særligt fokus på tekniske installationer, bygninger og ejendomsudvikling og har specialistkompetencer inden for køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning, energioptimering samt drift og vedligeholdelse. 

Disse kompetencer og ydelser bliver nu suppleret med to teams, der har fokus på strategi, bæredygtighed og teknisk bygherrerådgivning.

Rådgiverne i Eksisterende byggeri & Drift hjælper alt fra produktionsvirksomheder, kunder i pharma-industrien og større ejendomsbesiddere som pensionskasser og det offentlige om, hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres bygninger, anlæg og systemer.

Kunder tæller blandt andet Novo Nordisk, Radiometer, KU, Region Hovedstaden, DR, Carlsbergfondet, en lang række pensionskasser samt flere kommuner.

Sweco

Flere større renoveringsprojekter

Udover at levere strategisk og teknisk rådgivning gearer Sweco sig også til at arbejde med flere og større renoveringsprojekter.

– Eksisterende installationer har afgørende betydning for et renoveringsprojekt, hvorfor vi står godt rustet til at løfte renoveringer. Vi håndterer allerede i dag renoveringsprojekter og for at gå ind i flere og større projekter, kræver det naturligt, at vi også øger vores fokus og kompetencer i dette felt, siger Henrik Leksø.

Den eksisterende afdeling for Byggeri & Drift har særligt fokus på tekniske installationer, bygninger og ejendomsudvikling og har specialistkompetencer inden for køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning, energioptimering samt drift og vedligeholdelse.

Disse kompetencer og ydelser bliver nu suppleret med to teams, der har fokus på strategi, bæredygtighed og teknisk bygherrerådgivning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ny rekord i bæredygtighed: Fremtidens byggeri ligger i Sydhavnen
Private har taget, hvad de kan bruge - nu går nedrivning ind i ny fase
Stigning i indbrud i varebiler - sådan holder du tyvene ude!
DI tager på roadshow om nye EU-krav: Det er en kæmpe opgave
Håndværker skød sig i kinden med sømpistol
Håndværkerforening har været Silkeborgs faste støtte i 160 år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.125