23948sdkhjf

Se hvem der er Midtjyllands mest succesfulde virksomhed - den ligger i Engesvang

Vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 i Region Midtjylland er nu fundet. Det blev offentliggjort ved et event i Centralværkstedet i Århus torsdag formiddag, at den familieejede virksomhed Mascot fra Engesvang er vinder af prisen og således regionens absolut bedste succeshistorie. Mascot fremstiller arbejdstøj og sikkerhedssko til ind- og udland.

Det er Spar Nord og BDO, som står bag erhvervsprisen Succesvirksomhed. I løbet af efteråret er 200 succesvirksomheder i Region Midtjylland blevet hyldet med statuetter og lykønskninger.

Michael Grosbøl, som er adm. direktør hos Mascot, siger i en pressemeddelelse, at virksomheden altid har arbejdet målrettet på at skabe en bæredygtig virksomhed.

Om Mascot

  • Mascot er en familieejet virksomhed med anden generation ved roret. Michael Grosbøl har siden 2002 været virksomhedens adm. direktør.
  • Mascot International A/S har hovedsæde i Engesvang vest for Silkeborg, hvor virksomheden blandt andet har administration, kundeservicecenter og færdigvarelager samlet.
  • Virksomheden har et af Europas største færdigvarelagre med arbejdstøj. 5 millioner produkter – fordelt på 30 000+ varenumre - ligger klar til forsendelse.
  • Alt vintertøj og arbejdstøj bliver syet på egne fabrikker i Vietnam og Laos. Mascot har haft egne fabrikker siden 2008

Kilde: Mascot

- Det har vi gjort ud fra ti værdier, som omhandler alt fra en dyb dedikation til sit fag og virksomheden over en ægte professionalisme til det at opføre sig ordentligt. At gå på arbejde med en passion for at være med til at drive virksomheden videre til nye højder på mange plan er et mantra for ”Mascotterne”, siger Michael Grosbøl.

- Som ledelse har vi arbejdet målrettet efter en langsigtet strategi, som gennem de sidste 20 år blot er finjusteret med nogle års mellemrum for dels at tilpasse den til nye tider, trends og muligheder, men samtidig har vi sørget for at holde fast i tiltag, som, vi ved, virker, understreger han.

Foruden regionsvinderen blev der til eventet også uddelt en særpris til Skanderborg-virksomheden The Army Painter, som udvikler og fremstiller maling til miniaturefigurer, da virksomheden med Spar Nord og BDO’s ord ”har udmærket sig med sin store passion og lokale engagement”

Om Succesvirksomhed 2022

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 Succesvirksomhed, som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med mellem 10 og 999 årsværk. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 20 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder på landsplan.

Kilde: Spar Nord og BDO

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Digital sikkerhed kan give et forspring til konkurrenterne
Lokal anlægsentreprenør vinder stor driftsopgave i Holstebro
Som bevaringshåndværker bliver man en del af historien - med løsninger til fremtiden
Direktør for stort byggefirma: Vi blev nødt til at afskedige medarbejdere
Ny varehuschef i Bauhaus: Missionen er en arbejdsplads, hvor medarbejderne møder glade ind
Konkurser: Se hvilke virksomheder, som måtte dreje nøglen i den forløbne uge
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.094