23948sdkhjf

Hun elsker at nørde og grave sig ned i uforklarlige sager i byggevarehuset

Lene Knudsen Schmidt, Bauhaus i Roskilde, elsker at fordybe sig og finde løsninger på uoverensstemmelser i de månedlige statusoptællinger

I år er det 25 år siden, at Lene Knudsen Schmidt blev ansat som elev i farveafdelingen i Bauhaus i Tåstrup, og siden har hun flyttet både arbejdsadresse og arbejdsområde. Fra Tåstrup gik turen til Ishøj og senere til Roskilde, og efter 15 år som salgsassistent rykkede hun fra at have kundekontakt i byggevarehuset til papirarbejde bag scenen.

Jubilaren brænder for alt det, der er usynligt for kunderne men vigtigt for at byggevarehuset kan fungere i det daglige, lyder det i en pressemeddelelse.

Lene Knudsen Schmidt siger selv, at hun kan lide at nørde med det, som andre finder tørt og kedeligt, så som at grave sig ned i uforklarlige sager i forbindelse med rullende status og finde brugbare løsninger. At fordybe sig i driften og hjælpe kolleger med at finde veje til bedre arbejdsgange, er noget Lene Knudsen Schmidt har det rigtig godt med. Det har hun også med den daglige kontakt med leverandører og bestilling af varer, som hun også står for.

Daglige grin og smil

Da Lene Knudsen Schmidt som ung gik ind ad døren til Bauhaus, havde hun aldrig forestillet sig, at hun skulle opleve at blive hyldet af kollegerne som 25-års jubilar. Men hun befinder sig godt i Bauhaus og sætter stor pris på kollegerne og de daglige smil og grin.

Jubilaren ser med både nervøsitet og spænding frem til den 24. november, for hun er normalt ikke så meget for at være i centrum, men et 25-års jubilæum er noget helt særligt, og hun glæder sig derfor til at blive klappet ind på arbejdet af sine kolleger.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Digital sikkerhed kan give et forspring til konkurrenterne
Lokal anlægsentreprenør vinder stor driftsopgave i Holstebro
Som bevaringshåndværker bliver man en del af historien - med løsninger til fremtiden
Direktør for stort byggefirma: Vi blev nødt til at afskedige medarbejdere
Ny varehuschef i Bauhaus: Missionen er en arbejdsplads, hvor medarbejderne møder glade ind
Konkurser: Se hvilke virksomheder, som måtte dreje nøglen i den forløbne uge
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.109