23948sdkhjf

Podcast - Ane Cortzen klar på RadioTegl

I den nye sæson af podcasten RadioTegl besøger Ane Cortzen nogle af landets smukkeste og mest spektakulære byggerier af tegl

Alle med hang til det murede byggeri kan nu dykke ned i detaljerne på nogle af landets mest markante byggerier af tegl – sammen med arkitekt Ane Cortzen.

I den nye sæson af podcasten RadioTegl tager hun os med rundt i hele landet, hvor der skal drømmes, mærkes og duftes til smukke teglbyggerier sammen med de arkitekter, der står bag. Her kan lytterne komme med helt tæt på processen i det murede byggeri.

I første afsnit, som er tilgængeligt nu, går turen til en unik lille perle på Oluf Bagers Plads i Odense.

- Arkitekterne er under pres i disse år, og der er ikke meget plads til at drømme sig væk i detaljen eller det gode håndværk. Det håber jeg, at RadioTegl med mig ved roret kan rette op på. Jeg har fået lov til at dykke ned i nogle af Danmarks smukkeste og mest interessante byggerier sammen med arkitekterne bag. Det har både været privilegeret og dybt inspirerende at høre om, hvordan drømme er blevet gjort til håndgribelig virkelighed, lyder det i en pressemeddelelse fra den nye vært, der er kendt fra en lang række tv-programmer om netop arkitektur og design.

Bag podcasten RadioTegl står brancheforeningen Danske Tegl, som over de seneste år har produceret mere end 25 afsnit med forskellige værter ved roret. Her har lytterne blandt andet kunne høre om skjulte murstensperler, nørdede klimaberegninger og de nyeste trends i byggeriet.

I den nye sæson med Ane Cortzen ved roret er der fokus på detaljerne, fortæller Gitte Krusholm Nielsen, direktør i Danske Tegl:

- Jeg har smuglyttet, og jeg kan afsløre, at det bliver vildt spændende, relevant, detaljeret, sansebeskrivende og inspirerende.

RadioTegl kan hentes og høres der, hvor du normalt finder dine podcast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ny rekord i bæredygtighed: Fremtidens byggeri ligger i Sydhavnen
Private har taget, hvad de kan bruge - nu går nedrivning ind i ny fase
Stigning i indbrud i varebiler - sådan holder du tyvene ude!
DI tager på roadshow om nye EU-krav: Det er en kæmpe opgave
Håndværker skød sig i kinden med sømpistol
Håndværkerforening har været Silkeborgs faste støtte i 160 år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.094