23948sdkhjf

Ny varehuschef i Valby brænder for butikslivet

Studentereksamen og derefter en kontoruddannelse. Sådan så fremtidsplanerne ud, da Matilde Faarbech var helt ung, men et fritidsjob som kassemedarbejder i Bauhaus gav hende lyst til at gå en anden vej.

– I første omgang gik jeg i hælene på mine to ældre søstre og blev student og senere uddannet på kontor, men jeg savnede dynamikken og kontakten med mange mennesker, og tænkte yes, det her er livet, da jeg skiftede til indkøbsafdelingen hos Bauhaus, fortæller Matilde Faarbech.

Efter syv år i indkøbsafdelingen i Tilst flyttede Matilde Faarbech tilbage til Sjælland og blev først driftsassistent derefter souschef og nu varehuschef i Valby.

– Det tænder en ild i mig at gøre alt for, at Bauhaus i Valby er et rart sted at arbejde. Vi er her jo i mange timer, og når man føler et fællesskab med sine kolleger, så tror jeg på, at man giver vores kunder den bedste service, forklarer den nye varehuschef.

Matilde Faarbech indrømmer gerne, at hun er et stærkt konkurrencemenneske, og som varehuschef vil hun kæmpe for at udvikle begrebet kundeservice og forbedre måden, kunderne bliver mødt på i varehuset.

– Kunderne skal føle sig set og gå ud ad døren med en følelse af, at de fik mere hos os, end de forventede. Derfor skal vores medarbejdere hele tiden udvikles, så de er klædt på til at tage næste skridt og give kunderne endnu bedre rådgivning og oplevelser, siger Matilde Faarbech og slår fast, at hun elsker at give sin egen begejstring videre til medarbejderne, så de står sammen om at skabe en sjovere arbejdsdag og give engagementet videre til kunderne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078