23948sdkhjf

Vinduesproducent øjner lyspunkter i faldende efterspørgsel

Efter et par corona-år i forrygende fart melder Outline Vinduer i Farsø nu om en mere normaliseret efterspørgsel. For vinduesproducenten er faldet i købelysten imidlertid ikke kun af det onde, da normaliseringen også giver mulighed for igen at tilbyde forkortet leveringstid.

Siden coronapandemien brød ud, har den Inwido-ejede vinduesproducent måttet udnytte produktionsapparatet til fulde og udvide med både aften- og nathold, og travlheden har betydet, at Outlines tilbud om fire dages levering i en periode måtte sættes i bero.

Nu tør direktør Jens Sørensen imidlertid igen love, at kunderne – med 99 pct. leveringssikkerhed – kan benytte sig at tilbuddet om lynlevering.

– Leveringshastighed og -sikkerhed betyder rigtig meget for vores kunder, så vi er glade for, at vi nu igen har mulighed for at følge med efterspørgslen og genoptage konceptet, og at vores kunder tager godt imod det, siger direktøren i en pressemeddelelse, og fortsætter:

– Selvom vi arbejdede dag og nat, ansatte nye folk og ellers gjorde alt, hvad vi overhovedet kunne, da efterspørgslen var på sit højeste, var det alligevel meget vanskeligt at leve op til vores velkendte høje hastighed i leveringen. Det kan vi heldigvis nu.

Modsatrettede tendenser

Jens Sørensen understreger, at efterspørgslen på det hurtige leveringskoncept i høj grad fortsat er til stede, men hvor de seneste år har været præget at kapacitetsøgninger og opmanding, peger strømpilene nu i forskellige retninger.

– Lige nu kigger vi ind i en periode med flere modsatrettede tendenser og en generelt svækket forbrugertillid og købekraft, men samtidig også en energikrise, hvor forbrugerne i høj grad har fået øjnene op for energioptimering, herunder udskiftning af termoruder til moderne trelagsenergivinduer, siger Jens Sørensen, der fortsætter:

– Det er altid svært at spå om, hvad der sker, men vi håber, at tendenserne udligner hinanden, og at efterspørgslen således forbliver på det nogenlunde stabile niveau, vi oplever nu, lyder det afslutningsvis fra Outline-direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093