23948sdkhjf

Tynd ordrebog? Så vis dine kunder vej til nye tilskudsordninger, mester !

Håndværkerfradraget er helt slut og Bygningspuljen lukker i 2023 – i stedet åbner Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen. Og så er der stadig Servicefradrag

Medmindre du som håndværksmester søger kunder, som du lader dine svende passe børn for, gøre rent for eller pudser deres vinduer og ordner deres haver, så har du ikke mulighed for at ”lokke” nye kunder til med, at der er skattefradrag for dine ydelser. De nævnte ydelser indgår i Servicefradraget – og dem har private stadig ret til skattefradrag for, mens Håndværkerfradraget som bekendt blev afskaffet helt og aldeles i foråret.

Også Bygningspuljen lukker i 2023. Her har boligejere siden oktober 2020 kunnet søge om tilskud til skift til varmepumpe og energiforbedringer af boligen, for eksempel isolering og udskiftning af vinduer.

Bygningspuljen har været meget populær. Ifølge Energistyrelsen, som administrerer midlerne i puljen, er der pr. 1. juli 2022 givet tilsagn om tilskud for 1.157 millioner kroner fordelt på 39.573 tilsagn og fire puljerunder.

Men, fra 2023 er det altså slut med Bygningspuljen. Puljen afløses af to nye, mere målrettede tilskudspuljer, som boligejerne kan søge: Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen, hvor boligejerne også fremover kan søge tilskud til for eksempel ny varmepumpe, isolering og udskiftning af vinduer. Sammenlagt er der 340 millioner kr. til rådighed i de to puljer i 2023.

Læs mere om de nye puljer hos Bolius

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078