23948sdkhjf

Anlægsgartner erklæret konkurs - men de 70 job kan måske reddes

Den Randers-baserede anlægsgartner Torben Jensen & Søn Aps. blev i fredag i sidste uge taget under konkursbehandling, skriver Randers Amtsavis.

Avisen fortæller videre, at det selv var virksomheden, der endte med at indgive konkursbegæringen. Ledelsen måtte i sidste ende erkende, at der ikke var tilstrækkeligt med penge til at betale den forfaldende gæld.

Som følge af konkursen er virksomhedens omtrent 70 medarbejderes job på vippen, selvom ingen endnu hverken er blevet fyret eller fritstillet. Indtil videre er de suspenderet og sendt hjem.

Til Randers Amts Avis fortæller kurator i boet, advokat Søren Volder fra Bech-Bruun Advokatvirksomhed, at der nemlig er flere potentielt interesserede købere, der har meldt sig på banen. Derfor vurderes chancen for at rede virksomheden fortsat som positiv.

- Anlægsgartner Torben Jensen & Søn er en virksomhed med mange faste kontrakter, hvilket typisk skaber stor efterspørgsel blandt potentielle investorer, siger Søren Volder, der regner med være blevet klogere inden for de næste uger, til Randers Amts Avis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187