23948sdkhjf

Maling-producent omstrukturer for at effektivisere malernes hverdag

Malingvirksomheden, PPG Coatings, der servicerer den professionelle maler, har tidligere forhandlet deres brede sortiment i en lang række butikker med forskellige profiler. De erstattes af PPG-centre, der samler tilbyder Danmarks største sortiment og services under ét tag

Malingvirksomheden PPG Coatings har gennem de sidste par år strømlinet deres tilstedeværelse og udvidet distributionen på det danske marked. Det har blandt andet betydet en konsolidering af deres butikker med forskellige profiler og sortimenter til PPG-centre, der samler alt til den professionelle maler ét sted.

Dyrup Professionel, Sigma Coatings, Beckers, GORI Professional, Tikkurila og ProGOLD er alle mærker, der er ejet af PPG Coatings.

Inden konsolidering af butikkerne havde hvert af disse mærker hver sit distributionsnetværk af egne centre og forhandlere. Det er der altså nu lavet om på, hvilket man hos PPG ikke er tvivl om, taler direkte ind i malernes behov for effektivisering.

- Vi ved af erfaring, at malerne har brugt rigtig meget tid på at køre rundt til forskellige forhandlere for at købe det nødvendige. Det er tid brugt, som de i kunne bruge ude hos deres kunder, forklarer Michael Nielsen, der er salgschef hos PPG Danmark. Han uddyber:

- Vores opgave har været og er fortsat at gøre hverdagen nemmere hvad angår indkøb, fakturering, sagsstyring og services. Med PPG-centrene samler vi alt under én paraply og er dermed med til at hjælpe vores kunder til få en mere effektiv hverdag.

Positiv respons fra branchen

PPG Coatings, har udover deres danske hovedkontor og deres egen produktion placeret i sjællandske Søborg. Denne produktion tæller i dag seks mærker til den professionelle maler.

Og de første tilbagemeldinger fra netop de udførende – altså landets malerbranche – er positive. Sådan lyder det fra Heidi Buhl, der er butikschef i PPG Vejle

- Vi har fået positive tilbagemeldinger på, at vi har samlet produkter og services under ét tag. Som ansat er det fantastisk at kunne tilbyde kunderne en bred vifte af produkter og de stærkeste mærker på det danske marked, siger hun og fortsætter:

- Mærker som opfylder krav til både egenskaber og miljømærkninger. Derudover får kunderne sikker rådgivning, direkte levering, mulighed for kurser og uddannelse, adgang til reparation og service. Alt. Ét sted.

Malermestre og deres ansatte kan i dag handle hos 42 PPG-centre og -forhandlere fordelt over hele landet, og flere nye centre åbner frem til sommeren 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.105