23948sdkhjf

Ansætter erfaren kvinde, som skal sælge mere end bare skruer

Befæstigelseseksperten fischer hyrer erfarne kræfter til den sjællandske salgsstyrke

Det er en kendt brancheprofil, Birgitta Mathisen, som netop er startet som sælger i befæstigelseseksperten fischers sjællandske salgsteam. Hun har mere end 20 års erfaring fra den danske byggebranche. De seneste 10 år har hun tilbragt tiden på de danske landeveje som kørende sælger for blandt andre Dana Lim og Otto Schachner. Så rygsækken er fuld af erfaringer, og Birgitta Mathiesen glæder sig over udfordringen og til at komme ud og møde sine mange kollegaer i branchen igen, lyder det i en pressemeddelelse fra fischer.

- Når man har arbejdet med den danske byggebranche, så længe som jeg har, så kender man ”gud og hver mand”. Jeg glæder mig til at komme ud og pleje mit netværk under fischers fane, og bruge mine mange kontakter i branchen. Mange er jo blevet gode venner igennem årene, så jeg glæder mig til at se dem igen, forklarer Birgitta Mathisen, som har en stor passion for salg. Hun elsker at nørde nye produkter ned til mindste detalje.

Som en del af den sjællandske salgsstyrke, glæder hun sig til at hjælpe sine kunder til, hvordan de kan arbejde mere effektivt med innovative og bæredygtige produkter.

- Håndværksfaget er utroligt traditionsbunden og mange håndværkere vælger de samme løsninger om og om igen, fordi de kender dem. Derfor er mange slet ikke opmærksomme på, hvor mange innovative løsninger der tilbydes både af fischer og andre producenter. Produkter, som kan gøre deres hverdag meget nemmere og som kan bidrage til mere effektive arbejdsgange ude på byggepladserne. Derudover stilles der store krav til at bygge bæredygtigt fremover, hvorfor det også bliver vigtigt at uddanne kunderne i, at bæredygtige løsninger ikke nødvendigvis betyder øgede omkostninger, fortæller Birgitta Mathiesen.

Mere end bare skruer

Salgsdirektør i fischer Thomas Lund, glæder sig over Birgittas mange personlige og professionelle kvaliteter:

- Birgitta er en fremragende sælger og et godt match til vores sjællandske salgsteam. Hendes engagement, gå-på-mod og humør er smittende, og hun vil helt sikkert give både kunder og kollegaer et smil på læben i dagligdagen, siger han.

fichers produktsortiment spænder over hele 16.500 produkter fordelt på befæstigelse, skruer og facadeløsninger med mere, men det er der ikke mange professionelle håndværkere, der ved. Det er ærgerligt, mener Birgitta Mathiesen, der glæder sig til at komme ud og fortælle de danske håndværkere om fischers mange løsninger:

- Det er vigtigt, at vi hjælper håndværkerne med at holde sig opdateret omkring den udvikling, der sker på markedet, og at der findes en hel del løsninger, der kan hjælpe dem i deres dagligdag udover plugs, understreger hun.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikonisk rådhustårn får kærlig behandling: Pakkes ind fra top til tå
Tager du over Øresundsbroen, bliver livet på byggepladsen halvt så farligt
Fem etagers træhus rejses på under 10 dage
Flügger mærker 'mere intens konkurrence'
Byggeriet føler sig ikke klædt nok på til bæredygtighed
Slipper for straf: Kommune lod håndværkere arbejde i livsfarligt støv
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.11