23948sdkhjf

Minister takker Bygma for skattepenge - se her, hvad virksomheden lægger i statskassen

En plads som nummer 45 på listen over landets største skatteydere resulterede forleden i fint besøg i Bygma.

I anledning af offentliggørelsen af de åbne skattelister for 2021, lagde skatteminister Jeppe Brus nemlig vejen forbi Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg. Her mødtes ministeren med Peter H. Christiansen, adm. direktør og medejer af den familieejede byggematerialekoncern og sluttede besøget med en kort rundvisning i den nærliggende Bygma Herlev.

Af de friske skattelister fremgår det, at landets selskaber i 2021 betalte et historisk højt beløb på over 100 mia. kr. i selskabsskat i 2021, hvilket udgør en 50 pct. forhøjelse i forhold til sidste år. Heraf tegner Bygma Gruppen sig for mere end 185. mio. kr.

Skatteministeren rettede en personlig tak til Peter H. Christiansen for det store bidrag til det danske samfund, og udtrykte stor tilfredshed med det samarbejde skatteforvaltningen har med Bygma Gruppen og de øvrige store skattebetalende danske selskaber.

Peter H. Christiansen understregede, at Bygma Gruppen som en stor danskejet virksomhed har et ansvar for - og en lyst til - at bidrage til det samfund vi er en del af.

– Jeg er glad for at vi, via vores skatteindbetalinger, kan være med til at skabe grobund for vækst og beskæftigelse i det danske samfund, sagde han.

Læs også: Se toplisten over de virksomheder i byggeriet som sender milliarder i statskassen

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172