23948sdkhjf

Platform.as lander aftale med entreprenørkæmpe

Direktør forventer, at aftalen i første omgang vil give en øget omsætning på 3-4 mio. kr. årligt

Den store udlejer af arbejdsplatforme og byggehejs, Platform.as, skal give et løft til den store entreprenørvirksomhed Nordsterns byggeprojekter de kommende år.

Aftalen indebærer, at Ishøj-virksomheden skal levere arbejdsplatforme og hejs til Nordstern, som med en omsætning i omegnen af 5 mia. kr. er blandt det absolut største entreprenørvirksomheder i Danmark.

Platform.as’ adm. direktør, Casper Gorm Knudsen, forventer, at aftalen i første omgang vil give en øget omsætning på 3-4 mio. kr. om året. 

Hvor stort et bidrag, de ekstra millioner er til den samlede omsætning, fremgår ikke, og Platform.as oplyser ikke omsætning i sin årsrapport. 

Men i regnskabsåret 2021/22 havde firmaet en bruttofortjeneste på 61,7 mio. kr. og et resultat før skat på 5,5 mio. kr.

Flere lange relationer

Udlejningsvirksomheden vil fortsat satse på at lande flere faste samarbejdsaftaler.

– Vi prioriterer at lave denne type samarbejdsaftaler, fordi vi tror på, at lange kundeforhold skaber tillid. Det giver en fælles forståelse og de bedste resultater, siger Casper Gorm Knudsen.

Platform.as råder over omkring 350 arbejdsplatforme og er allerede ved at sende platforme og hejs afsted til de første projekter hos Nordstern.

Selskaberne bag Nordstern-fusionen, Casa og KPC, havde en omsætning på henholdsvis 3 og 2,3 mia. kr. i 2021. 

Ifølge seneste udgave af analysen Byggeriets Top, som Mester Tidendes søsterblad, Licitationen – Byggeriets Dagblad udarbejder årligt, havde Per Aarsleff Holding, MT Højgaard Danmark og NCC Danmark i 2021 omsætninger på henholdsvis 14,7 mia. kr.,7,2 mia. kr. og 4,5 mia. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109