23948sdkhjf

Ny håndværkerbutik i Brøndby er del af en stor familie

Carl Ras’ søsterselskab, 3 Aktive, har slået dørene op for sin første håndværkerbutik på Sjælland til entreprenør- og anlægsbranchen

Der er sket meget siden 3 Aktive i 2019 blev en del af Carl Ras familien. 3 Aktive er vokset fra 22 til 30 medarbejdere fordelt i butikker i Kolding, Odense og Aarhus. Sidstnævnte åbnede sidste år og nu er Brøndby blevet næste lokation for 3 Aktives fjerde butik, der gør værktøjsleverandøren landsdækkende.

Lokationen for den nye håndværkerbutik i Brøndby, som holder stor åbningsfest i morgen (torsdag den 9. februar) har ifølge distriktschef for alle 3 Aktives butikker, Casper Thygesen, flere fordele:

- Området har gode til- og frakørselsforhold, og der er gode muligheder for parkering. Man kan derfor hurtigt komme hertil fra motorvejen, og det er både nemt, på vej ind og ud af København, fortæller han og tilføjer, at butikken samtidig ligger i et industrikvarter:

- Vi ligger tæt på andre grossister og BtB-handel. Vi opnår derfor en fælles tiltrækningskraft, som er en fordel for håndværkerne, når de er på farten efter nyt grej.

Specialværktøj og maskiner

3 Aktives nye butik i Brøndby består af 5.000 varenumre inden for værktøj og maskiner til entreprenører, brolæggere, murere og anlægsbranchen og med adgang til 30.000 varenumre med levering fra dag til dag. Med sine 1.400 kvadratmeter bliver butikken i Brøndby 3 Aktives næststørste butik.

Læs også: Carl Ras overtager jysk værktøjsleverandør

- Kunderne kan se frem til et bredt sortiment af specialvarer på hylderne som for eksempel Weber vibrationsmateriel, belægningsudstyr, diamantbore- og skæremaskiner, generatorer, pumper, mobilkompressorer, klippe- og bukkemaskiner og meget mere, som de ikke kan finde hos andre i branchen, fortæller Casper Thygesen.

- Samtidig udnytter vi pladsen til et showroom, hvor vi udstiller vores egen agenturer af maskiner, og butikken har et stort lager, som vil sikre, at kunderne ikke går forgæves, fremhæver han.

Erfarne folk i butikken

Personalet består af de tre erfarne salgsmedarbejdere Peter, Oskar og Franz, der på lige fod sammen skal drive og udvikle den nye håndværkerbutik i Brøndby.

- De er alle dygtige og rutinerede fagfolk med solid brancheerfaring, der tidligere har beskæftiget sig med vores produktsortiment. Og så brænder de for at rådgive og er lokale kendinge nær Vestegnen, hvor de er bosat og har arbejdet igennem mange år. Gennem deres netværk håber vi derfor, at de har mulighed for at tiltrække en masse lokale kunder, siger Casper Thygesen.

- Vi har i forvejen mange kunder fra Sjælland, som enten bor eller arbejder i området. Så vi er glade for, at vores kunder nu har mulighed for at benytte vores butikker fysisk i alle landsdele, så vi kan sikre hurtigere og bedre levering og hjælpe håndværkere over alt i Danmark, siger Casper Thygesen.

Ifølge kørende salgskonsulent for 3 Aktive, Birger Damgaard Andersen, så har mange efterspurgt en butik på Sjælland med specialprodukter til entreprenør- og anlægsbranchen, hvor de kan afhente deres varer med det samme, når de er på farten, frem for at handle online og få varerne leveret næste dag.

Læs også: Carl Ras vil favne markedet med et nøje udvalgt hold af specialister

- Det kan de nu med vores nye håndværkerbutik i Brøndby, hvor de også får mulighed for at få professionel service og rådgivning i vores brede og dybe sortiment. Vi håber derfor, vi kan blive lokalområdets nye specialforretning til entreprenør- og anlægsbranchen, fastslår Birger Damgaard Andersen, som har 20 års erfaring som kørende konsulent i branchen i området nær Ringsted, Brøndby, Glostrup og Rødovre. De seneste to år har han været fast kørende konsulent på Sjælland for 3 Aktive.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Konkursramt malingkæde genrejst med næste generation ved roret
Krisekorps hjalp anlægsgartner på randen af konkurs
Virksomheder giver tandpleje som alternativ til lønstigninger
Starter nyt byggefirma efter konkurs: Muffbyg-direktør er tavs
Hvem kan gøre Sofie og Søren kunsten efter?
Minus 90,9 mio. kroner: Scandi Byg styrtdykker i nyt regnskab
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.129