23948sdkhjf

Generationsskifte: CC Gulves eneejer udvider ejerkredsen med datter og søn

I år kan gulvbelægningsfirmaet Charles Christensen A/S fejre sin 120-års fødselsdag – og der lægges ud med et generationsskifte

Med virkning fra årsskiftet er Christina H. Andersen og Christian H. Jacobsen indtrådt i ejerkredsen og ledelsen af gulv-belægningsvirksomheden Charles Christensen A/S. Det sker som første skridt i et glidende generationsskifte.

Christina H. Andersen er ansat som direktør i selskabet og kommer fra en administrativ stilling på DTU, mens Christian H. Jacobsen allerede har været i Charles Christensen A/S i flere år som projektleder.

Charles Christensen A/S, som også kaldes CC Gulve, har siden 2006 været ejet alene af Allan Jacobsen, som den gang overtog selskabet fra Peter Christensen, som var tredie generation i familien Christensen. Allan fortsætter indtil videre sit virke i selskabet, men har med ansættelsen af sin datter, Christina, og søn, Christian, nu igangsat et generationsskifte, for at sikre, at Charles Christensen A/S kan fortsætte sin positive udvikling og bevare sin position som en af de førende gulvbelægningsvirksomheder i Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Charles Christensen A/S er en Danmarks ældste og største gulvbelægningsfirmaer, som servicerer en lang række af landets større virksomheder og statslige, regionale og kommunale institutioner. Herudover har virksomheden specialiseret sig i installationsgulve samt specialløsninger til medicinalindustrien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Konkursramt malingkæde genrejst med næste generation ved roret
Krisekorps hjalp anlægsgartner på randen af konkurs
Virksomheder giver tandpleje som alternativ til lønstigninger
Starter nyt byggefirma efter konkurs: Muffbyg-direktør er tavs
Hvem kan gøre Sofie og Søren kunsten efter?
Minus 90,9 mio. kroner: Scandi Byg styrtdykker i nyt regnskab
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.503