23948sdkhjf

Rådgivergigant i grøn satsning: - Vi bliver Rambølls special forces

Ny rådgivningsenhed skal vokse til 100 medarbejdere på få år, lyder det fra Rambøll

Krav om grønne bygninger og ny lovgivning har sat skub i kundernes appetit på rådgivning på området, og nu søsætter Rambøll så en ny national enhed for bæredygtighedsrådgivning til bygge- og ejendomsbranchen i Danmark. Enheden skal yde tidlig strategisk bæredygtighedsrådgivning, både i forhold til kunders ejendomsporteføljer og byggeprojekter.

- Vi bliver Rambølls special forces inden for bæredygtigt byggeri, om du vil. Vi skal ikke bare vide, hvad der er vigtigt om 2-5-10 år. Vi skal også være med til at forme det, siger Pernille Louise Klausen i en pressemeddelelse.

Hun er leder af Rambølls nye enhed for bæredygtighedsrådgivning i Rambølls byggeridivision i Danmark.

Den nye enhed kommer oven i en bredt funderet strategi i hele forretningen, om at bæredygtighed skal gennemsyre alle afdelinger. Den står altså langt fra alene, men er en slags spydspids.

100 medarbejdere

Den nye enhed starter ud med at bestå af 40 medarbejdere. Rambøll forventer, at den vil vokse til mindst dobbelt størrelse og beskæftige omkring 80-100 bæredygtighedskonsulenter i 2025. Enheden skal bestå af strateger, bæredygtighedsledere og specialister med mange forskellige baggrunde og vidensområder.

Det vil ifølge enhedens leder styrke selskabets grønne rådgivning at samle spydspidskompetencer under samme afdeling.

- Men det der virkelig differentierer os er, at vi har den brede faglighed fra Rambølls 17.000 medarbejdere i ryggen, siger Pernille Louise Klausen.

I ryggen af den nye enhed er således ikke mindst den globale enhed for strategisk bæredygtighedsrådgivning i Rambølls management konsulentforretning samt Rambølls øvrige 1000 medarbejdere i forretningsenheden for Byggeri i Danmark, oplyser selskabet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094