23948sdkhjf

Flisevirksomhed kan fejre 60-års jubilæum: - Allerede som femårig havde jeg et ønske om at overtage forretningen

Fredag fylder flisevirksomheden Mosaikhjørnet i Glostrup 60 år. Gennem alle seks årtier har forretningen været familieejet, og drives i dag af anden generation, der allerede fra barnsben stiftede bekendtskab med forretningen

Mosaikhjørnet, som har hovedsæde i Glostrup, runder fredag den 3. marts et skarpt hjørne, når virksomheden kan fejre 60-års jubilæum. Mosaikhjørnet blev oprindeligt grundlagt i 1963 af Ulf Nielsen, der startede Ulfs Farvehandel. I 70’erne førte et tilfældigt møde med mosaikkerne til en udvidelse af forretningen. Virksomheden skiftede navn til Mosaikhjørnet og begyndte at sælge fliser.

Dog var det ikke kun Ulf Nielsen, som havde en spirende interesse for fliser og klinker. Det samme gjorde sig gældende for datteren og den nuværende direktør, Tanja Foged, der allerede i en tidlig alder fik lov at hjælpe til i butikken:

- Allerede som femårig stiftede jeg for første gang bekendtskab med min fars virksomhed, og i løbet af weekenderne hjalp jeg til i den lille butik med at pakke varer ud og gøre rent, fortæller Tanja Foged til en pressemeddelelse og fortsætter:

- Derfor er det også et stort øjeblik at kunne være med til at fejre, at den virksomhed, jeg stiftede bekendtskab med allerede fra barnsben og har været med til at føre videre, nu fylder 60 år.

Om Mosaikhjørnet

Mosaikhjørnet er en dansk, familieejet virksomhed med mere end 59 års erfaring inden for fliser og klinker til både indretning af private hjem og til restauranter, skoler, hoteller, butikker, større boligbyggerier og stort set alle typer af formål uanset kompleksitet og størrelse. 

Mosaikhjørnet yder professionel rådgivning og er sparringspartner og leverandør af kvalitetsløsninger til mange innovative byggeprojekter i Danmark. 

Virksomheden har butikker i Glostrup, Brønshøj og Aalborg og beskæftiger aktuelt 30 medarbejdere.

Kilde: Mosaikhjørnet

Fra tomandsvirksomhed til over 20 ansatte

60 år efter stiftelsen af Mosaikhjørnet er virksomheden gået fra at være to ansatte til i dag at have 23 medarbejdere i butikkerne i Glostrup, Brønshøj og Aalborg samt et showroom i indre København. Herfra sælger Mosaikhjørnet fliser og klinker til både private og erhverv, og i direktørstolen sidder Tanja Foged, der i 2008 overtog virksomheden fra hendes far.

Tanja Foged er også løbende med til at designe og skabe historiefortællingen om flere af Mosaikhjørnets fliseserier, som ofte bygger på Tanja Fogeds egne idéer og oplevelser:

- Jeg sætter stor pris på at kunne være en aktiv del af produktudviklingen, da Mosaikhjørnet er skabt ud fra en forkærlighed for det gode håndværk.

Fejringen af jubilæet finder sted fredag den 3. marts klokken 13-15 i butikken på Kirkebjerg Parkvej 1 i Glostrup, og Tanja Foged ser frem til at markere Mosaikhjørnets 60 år med kunder, samarbejdspartnere og venner af huset.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11