23948sdkhjf

Martin mistede sin Facebook-profil og 70 pct. af sine kundehenvendelser

Gennem sine seks år som selvstændig har håndværksmester Martin Svendsen brugt Facebook som sit vigtigste værktøj til kundehenvendelser og -kontakt. Derfor har det haft store konsekvenser, at han tilbage i november fik hacket Svendsens Multiservices Facebook-profil

For de fleste mennesker vil det være kilde til irritation, besvær og ubehag pludseligt at stå uden adgang til sine profiler på de sociale medier.

For Martin Svendsen, der er selvstændig i enkeltmandsvirksomheden Svendsens Multiservice, har decideret trukket væk under hans arbejdsliv, fortæller han Vejle Amts Folkeblad. Siden november, hvor han grundet hackere mistede adgangen til virksomhedens digitale kanaler, har han efter eget udsagn, mistet 70 pct. i forhold til sit normale niveau af ordrer.

- Min firmaside blev hacket, så jeg kan ikke komme ind på hverken den eller min anden side, SCS Lap, der har med microcement at gøre. Lige siden er omsætningen dalet, fortæller Martin Svendsen til Vejle Amts Folkeblad.

Værst mulig timing

Siden 2016 har Martin Svendsen begået sig som selvstændig med base i Grindsted i det sydlige Jylland. Her har hans virksomhedsprofiler på Facebook, hvor han også livligt har opdateret fra sine opgaver, været kilde til størstedelen af kundehenvendelserne.

Til Vejle Amts Avis anerkender han, at stilstanden i virksomheden formentligt også skyldes branchens generelle nedgangstider, men at det er sammenfaldet af de to hændelser, der har haft fatal effekt. 

Derfor overvejer han nu, om han fremover blot skal være selvstændig på deltid, skriver han i et Facebook-opslag fra sin private profil.

- Kære netværk. Jeg mistede i november min kære firmaside på fb (Facebook, red.). Siden da har jeg "mistet" 70 procent arbejde. Plus inflationen, som gør, at mange opgaver bliver sat på "hold". Nu har jeg været selvstændig i over seks år, og det har aldrig set så skidt ud med opgaver. Jeg ved, at mange lider af det, og håber virkelig det bliver bedre. Har igennem længere tid tænkt på at blive ansat. Vil ikke stoppe med firmaet, men eventuelt ansættes 20-30 timer i ugen, skriver han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.86