23948sdkhjf

Teknikentreprenør med 3,3 milliards omsætning: - Stærkt og meget tilfredsstillende

På trods af et uforudsigeligt marked har Kemp & Lauritzen A/S haft endnu et år med et højt aktivitetsniveau på tværs af hele forretningen. Teknikkæmpen kalder selv sit nyeste årsregnskab for "stærkt og meget tilfredsstillende"

På trods af et uforudsigeligt marked, har Kemp & Lauritzen haft endnu et år med et højt aktivitetsniveau på tværs af hele forretningen. 

Og der var både stigende omsætning og indtjening hos teknikvirksomheden i 2022. Udviklingen får da også mærkatet "stærkt og meget tilfredsstillende årsregnskab" i en pressemeddelelse med henvisning til endnu ikke offentliggjorte regnskabstal.

- Over de seneste år har vi styrket det forretningsmæssige fundament i Kemp & Lauritzen, samtidig med, at vi har arbejdet med at komme endnu tættere på vores kunder. Det har resulteret i, at vores aktivitetsniveau har været stigende i 2022, og tilsvarende vores indtjening, siger Peter Kaas Hammer, der er adm. direktør i Kemp & Lauritzen.

- Vi er i endnu højere grad lykkedes med at få sammenhængskraften i vores mange kompetencer og ydelser til at spille sammen, og det kommer både vores kunder og os selv til gavn, fortsætter han.

Kemp & Lauritzen har realiseret en omsætning på 3,3 mia. kr., hvilket er 154 mio. kr. mere end i 2021. Driftsindtjeningen (EBITA) udgjorde 113 mio. kr., hvilket også er en forbedring fra 2021, hvor EBITA udgjorde 104 mio. kr.

Nu står teknikentreprenøren et godt sted, lyder det fra  Peter Kaas Hammer, der har blikket rettet mod høje ambitioner:

- Vores mål og strategiske arbejde betyder blandt andet, at vi arbejder med at blive endnu mere digitale, grønne, inkluderende og kundevendte, end vi allerede er, til gavn for vores mange kunder, vores dygtige medarbejdere og samfundet i sin helhed, siger direktøren.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125