23948sdkhjf

Trods faldende omsætning kom Skive-entreprenør ud med mere på bundlinjen

Trods usikre tider og en sløv start på året formåede man hos Skive Anlæg & Entreprenør at 

Skive Anlæg & Entreprenør er vokset godt til i de senere år. Det har faktisk ført til flere gazelle-placeringer gennem årene, og medarbejderstaben er også vokset gradvist. Også sidste år kom der en snes flere på lønningslisten, så firmaet i dag beskæftiger 46 medarbejdere. 

Og det er blevet til endnu et godt år, hvor man er et årsresultat på lige under 3 mio. kroner, hvilket er knap 300.000 kr. bedre end året før. Selvom tiderne er usikre og året startede sløvt.

- I første halvdel af året tjente vi for lidt penge. Corona og krigen i Ukraine fik jo priserne til at stige vildt. Det betød, at vi var bundet op på materialepriser i en række projekter, siger direktør og indehaver Michael Nielsen i en pressemeddelelse, hvor han fortsætter:

- Men til gengæld fik vi rettet noget op på det i andet halvår. Her kunne vi lidt bedre få priserne hjem på projekterne.

Succes trods faldende omsætning

Det gode årsregnskab skal også ses i lyset af, at virksomheden, der udfører arbejder inden for anlæg og forsyning, fjernvarme og gas, gik markant ned i omsætning i 2022. Skive Anlæg & Entreprenør oplyser ikke sin omsætning, men Michael Nielsen oplyser, at den er faldet med ca. 10 mio. kroner. At man alligevel er lykkedes med at komme ud med et positivt resultat tilskriver han en dedikeret indsats rundt i hele i organisationen.

- Alle har været fokuseret og har givet den en ekstra skalle i året, og når man har fokus på at være effektiv, giver det jo også resultater, siger han.

Ny medejer og fortsat optimisme

Michael Jensen har netop meddelt, at han har optaget en partner i firmaet, som nu ejer 20 pct. Det er 41-årige Freddie Eiskjær, der nu er medejer.

- Jeg har kendt Freddie i mange år, og vi er trygge ved hinanden. Jeg har brug for at blive aflastet, så vi kan nå det hele, for der er mere at se til, også i ledelsen, når vi har fået denne størrelse, siger Michael Nielsen.

Skive Anlæg & Entreprenør udruller i øvrigt i år en ny grøn strategiplan. Det betyder helt konkret, at virksomheden er blevet udvalgt som én af få i Skive til et grønt projekt, som er iværksat af Business Skive. Her skal virksomheden være med et udviklingsforløb indenfor området.

Alt i alt kigger man ind i et 2023, hvor en pænt pakket ordrebog giver anledning til en optimisme og god stemning, lyder det fra Michael Nielsen.

- Vi har mange projekter, der kører over lang tid. Eksempelvis har vi fjernvarmeprojekter, der kører hele året ud, og vi har også noget erhvervsbyggeri i gang, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikonisk rådhustårn får kærlig behandling: Pakkes ind fra top til tå
Tager du over Øresundsbroen, bliver livet på byggepladsen halvt så farligt
Fem etagers træhus rejses på under 10 dage
Flügger mærker 'mere intens konkurrence'
Byggeriet føler sig ikke klædt nok på til bæredygtighed
Slipper for straf: Kommune lod håndværkere arbejde i livsfarligt støv
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109