23948sdkhjf
Del siden

Liftup A/S

Liftup udvikler og markedsfører velfærdsteknologiske produkter til mennesker med handicap. Målet er at bidrage til, at mennesker med bevægelseshandicap får de samme muligheder som alle andre. Sikkerhed kommer altid først, og derudover er det essentielt, at vores produkter udvikles i et tiltalende og nyskabende design.

Hos Liftup A/S arbejder vi altid med innovation og med udvikling af produkter inden for velfærdsteknologi som vores grundsten.

Vores værdier
Kvalitet: Vi konkurrerer på at lave de bedste og mest holistisk gennemtænkte tilgængelighedsløsninger - Med vægt på design, brugbarhed, komfort, sikkerhed og service.

Innovation: Vi bestræber os altid på at optimere vores teknologi, produktdesign, brugeroplevelse, service mm. Det gør vi med henblik på at levere den absolut bedste service for vores kunder og for at møde brugernes behov, krav og ønsker.

Æstetik: Vi leverer smukke løsninger, der kobinerer danske design traditioner med fleksibilitet, der tillader personliggørelse. Det betyder, at vi kan skabe unikke skræddersyede løsninger, hvor vores produkter er smukt integreret i det arkitektoniske miljø.

Empati: Alle kunder og tilgængelighedsudfordringer er forskellige. For at forstå og immødekomme de specifikke krav og udfordringer for hver case er det essentielt for os at være empatiske, nysgerrige og lyttende. 

Vores produkter
En bred vifte af løsninger indenfor velfærdsteknologi med fokus på innovation, design og sikkerhed. Vi skaber lige muligheder for alle gennem udvikling af teknologiske hjælpemidler.

FlexStep
FlexStep fungerer både som almindelig trappe og som lift for kørestolsbrugere. Det er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til at have både trappe og lift. FlexStep har en lang række design- og konfigurationsmuligheder, der gør det nemt at integrere den i de eksisterende omgivelser og rummets design. Oplev produktet. 

EasyLift
EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. EasyLift er designet med fokus på de nyeste tendenser indenfor design og arkitektur; det er de lige linjer og plane flader, der karakteriserer designet. Konstruktionen er fleksibel og robust, og produktet skiller sig ud som unikt indenfor tilgængelighed. Oplev produktet.

HDN
HDN er en lift, der let og elegant integreres i enhver byggestil, da den er diskret indbygget og falder i med omgivelserne med en overflade, der er tilpasset det omkringliggende gulv. Når HDN-liften ikke er i brug, er den skjult i gulvet, flugter med det eksisterende gulv, og der lægges derfor ikke mærke til den. Oplev produktet.

StairTrainer
StairTrainer er en trappe til bl.a. genoptræning, der kan rejses til forskellige niveauer. StairTrainer har vundet stor popularitet hos genoptræningsklinikker og fysioterapeuter verden over. Den bliver rost for sin uovertrufne behandlingssucces rate kombineret med den høje sikkerhedsstandard og brugervenlighed. Oplev produktet.

Elevatorlifte
I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden. Liftups Motala 2000 serie af elevatorlifte giver adgang til flere etager for alle. Sikker og lydløs med rigelig plads i et lyst, åbent og kompakt design. Oplev produktet

Stolelifte
Stolelifte er det naturlige valg, når trappen ikke længere er nem at forcere. Der er ingen grund til flytte fra den bolig, du holder af, når der findes en løsning til alle trapper - uanset om den er ude eller inde, lang eller kort, lige eller med sving. Oplev produktet

Liftup A/S
Hagensvej 21
9530 Støvring
Danmark
CVR nummer: DK10153964
P nummer: 1010271890
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047