23948sdkhjf
Del siden

Saint-Gobain Denmark A/S, Isover

Saint-Gobain Isover udvikler, producerer og leverer innovative isoleringsløsninger inden for byggeri og tekniske applikationer, som bidrager til et energioptimeret byggeri.

Vi er ledende på markedet, og fabrikken, der er beliggende i Vamdrup ved Kolding, er blandt de mest energieffektive isoleringsfabrikker i verden.

En god samarbejdspartner
Isover bidrager med ekspertise og knowhow til dansk byggeri og i samarbejde med Saint-Gobain kan vi næsten møde alle behov under et byggeprojekt. Vores interne viden i kombination med et højt serviceniveau og gode logistikløsninger, som hjælper vores kunder i deres daglige arbejde, er en del af samarbejdet med os. Vi kan også være med til at indarbejde gennemtænkte løsninger i projektets planlægningsfase og opnå  en effektivisering af hele processen fra produktion til byggeri inklusiv spildhåndtering og dermed optimere på byggeriets totalomkostninger.

Isover produkter har en række højt værdsatte egenskaber så som lav vægt, fleksibilitet og komprimering. Det gør dem nemme at transportere, opbevare og arbejde med. Siden 2017, hvor vi startede med at udarbejde EPD´er, er vi kommet langt og i dag har næsten alle Isover produkter en produktspecifik EPD.


CO2-neutral i 2050
Klimaforandringerne er en stor udfordring og en mere bæredygtig udvikling opnår vi kun ved at medvirke proaktivt at arbejde med tiltag, som reducerer vores CO2-aftryk. Helt konkret gør vi det bl.a. ved at øge elektrificering, bruge færre råvarer, øge genanvendelsen og minimere vores spild.

Isover er en del af den verdensomspændende Saint-Gobain koncern med hovedsæde i Frankrig. Den blev grundlagt allerede i 1665 og har cirka 200.000 ansatte på virksomheder i over 76 lande.  Saint-Gobain arbejder kontinuerligt på indsatser mod at blive CO2-neutral i 2050 og er del af SBTi (Science Based Targets) som validerer målet og bekræfter, at Saint-Gobain målsætningen er i overensstemmelse med Paris-aftalen.

Saint-Gobain koncernen udvikler, producerer og distribuerer produkter til såvel industri samt bygge- og automobilbranchen. Isover er det internationale varemærke i Saint-Gobains isoleringsdivision.

 

Saint-Gobain Denmark A/S, Isover
Østermarksvej 4
6580 Vamdrup
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1000301355
200
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047