23948sdkhjf
Del siden

ETA Danmark A/S

ETA-Danmark er et uvildigt organ, der godkender byggevarer. Vi har lang erfaring med at udstede frivillige godkendelser i Danmark.

ETA-Danmark har over 40 års erfaring med godkendelse af byggevarer i Danmark.

Vi udsteder MK-godkendelser for  materialer og konstruktioner og VA-godkendelser for vand- og afløbsmateriel.

Endvidere udsteder vi godkendelser for innovative byggeprodukter. I processen vurderer vi, om produktet egner sig til formålet, og om det opfylder kravene i det danske bygningsreglement og de relevante dokumenter. 

Det er vores mål at tilbyde vores kunder en anerkendt og kompetent vurdering af produkternes egenskaber i forhold til anvendelsen og til kravene i det danske bygningsreglement. Vi arbejder for at sikre en smidig, fleksibel og gennemsigtig proces. 

Vi har stor viden om det danske bygningsreglement og den europæiske byggevareforordning – det er vores kunders  tryghed for, at vi er en kompetent sparringspartner i godkendelsesprocessen.

Læs mere om håndtering af upartiskhed.

Vi er notificeret af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til at udstede Europæiske Tekniske Vurderinger (ETA'er) og udarbejde Europæiske Vurderingsdokumenter (EAD'er), og vi bliver som grundlag for notifikationen løbende bedømt af DANAK.

Vi er endvidere akkrediteret af DANAK i henhold til ISO 17020 og EU GVP'en til at udarbejde verifikationer af miljøteknologi (ETV). 

ETA-Danmark A/S er medlem af EOTA (den europæiske organisation for tekniske godkendelser) og har været  med til at præge de grundlæggende mål og politikker for EOTA.

For at sikre en bred mulighed for gensidig anerkendelse af vores ydelser på europæisk og internationalt plan er ETA-Danmark A/S medlem af UEAtc (Union Européenne pour l’Agrément technique dans la construction) og af WFTAO (World Federation of Technical Assessment Organisations).

ETA-Danmark er et datterselskab af Dansk Standard.

Kontakt os
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at godkende en byggevare.  Kontakt os gerne for et uforpligtende møde.

ETA Danmark A/S
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn
Danmark
CVR nummer: DK15699671
P nummer: 1000963037
7
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047