23948sdkhjf

KHS Arkitekter A/S

KHS Arkitekter A/S er en arkitektvirksomhed med tårnhøje ambitioner. Vi skaber rammer for liv: steder, bygninger og rum, der giver plads til, at mennesker og kultur kan udfolde sig bedst muligt.

Som arkitekter ønsker vi at flytte grænser og sætte nye faglige standarder. Og vi tror på, at god arkitektur opstår, når enkle arkitektoniske greb bliver løsningen på komplekse udfordringer. Bygherrens tilfredshed med samarbejdet er vores vigtigste succeskriterium.

Det er vores målsætning at være en foretrukken samarbejdspartner. For mange, særligt offentlige og almene bygherrer, er KHS kendt som den foretrukne rådgiver og samarbejdspartner. For os handler samarbejde ikke blot om at få en bygning op at stå – men om at skabe udvikling sammen og få det allerbedste ud af partnerskabet, både i processen og det færdige byggeri.

Som virksomhed søger vi at opnå en balance, i alt hvad vi gør. Det handler om bæredygtighed, både socialt, økonomisk og miljømæssigt. Vi tror på styrken i at matche unge talenter på tegnestuen med nogle af branchens mest erfarne kræfter. Vi tror på fordelene ved at balancere arkitektonisk kant og realiserbart byggeri. Og vi ved, at opgaven først er løst, når arkitektonisk udtryk og optimal funktionalitet går op i en højere enhed.

Fakta om KHS Arkitekter A/S

Adresse
KHS Arkitekter A/S
Gammel Lundtoftevej 3B
2800 Kongens Lyngby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 48794500

CVR nummer: DK16148997

P nummer: 1001043346

Ansatte: 20

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lotte Larsen
Stilling: Økonomichef
Direkte telefon: +45 21473388

Send til en kollega

0.109