23948sdkhjf
Del siden

Bay Christensen A/S

CBC Bay Christensens kerneområder er er salg og servicering af entreprenørmaskiner- og landbrugsmaskiner.

Bay Christensen A/S er full-line forhandler af entreprenørmateriel. Vi varetager forhandlingen i øst Danmark af CNH koncernens New Holland Construction Equipment produkter, Grave og læssemaskiner samt New Holland Agricultural (AG) traktorer. Derudover forhandler og servicerer vi også CASE CE Heavy Duty line grave og læssemaskiner.

Takeuchi minigravere fra Japan kom til sortimentet i 2002. Af andre mærker, der også forhandles af Bay Christensen, kan nævnes Giant minilæssere, Merlo teleskoplæssere, NPK produkter.

Bay Christensen A/S servicerer alt fra den mindste gravemaskine til den størstehttps://www.baychristensen.dk/nye-maskiner/ og har fra første dag sat en ære i at kunden altid er i centrum Virksomheden har specialiseret sig indenfor entreprenør- og landbrugsbranchens behov, men leverer også maskiner og service til kommuner samt park og vejvæsen.

Virksomheden blev grundlagt i 1984 af Carl Bay Christensen. I 2017 er indledt generationsskifte med Morten Christoffersen og Mathias Friderichsen som et glidende generationsskifte med Carl Bay Christensen.

Bay Christensen A/S
Industrivej 33
4683 Rønnede
Danmark
CVR nummer: DK17316508
P nummer: 1001264607
40
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063