23948sdkhjf
Del siden

Holbøll A/S

Holbøll er en erfaren anlægsentreprenør med over 75 års historie bag sig. Vores erfaring ligger i udførelsen af den infrastruktur, der forbinder samfundet og gør det funktionsdygtigt, med fokus på energi, forsyning, transport og byggeri.

I Holbøll er vi jordnære. Vi er tæt på vores kunder samt samarbejdspartnere, og vi har ambitionen om at løse deres komplekse problemstillinger, når de inviterer os med i deres projekt. Vi er de første, der går i jorden, og med de nødvendige kompetencer samlet under samme tag styrer vores medarbejdere projektet både sikkert og effektivt gennem anlægsfasen.

Men vi er også bygget på gamle dyder og drives af relationer, enkelhed og entreprenørskab. Vi finder de enkle løsninger i store og komplekse projekter. Vi gør bæredygtigheden konkret med løsninger i øjenhøjde.

Fra jordarbejde og kloak til fundering og belægning har vi ekspertisen og værdierne til at levere opgaven på en ordentlig måde. Det er derfor vores kunder og samarbejdspartnere vælger os (igen og igen). 

Holbøll A/S
Lov Enghavevej 26
4700 Næstved
Danmark
CVR nummer: DK18296675
P nummer: 1001474497
220
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047