23948sdkhjf
Del siden

All Remove Danmark A/S

All Remove Danmark A/S tilbyder services inden for tre hovedområder: anti-graffiti, rengøring og imprægnering. Vi fungerer både som totalleverandør og leverandør af enkeltstående løsninger.

Vi fjerner graffiti og beskytter imod fremtidigt hærværk
Siden 1987 har All Remove fjernet graffiti over hele landet. Vi har årelang erfaring med at afrense graffiti på alle typer overflader, lige fra beton og mursten til akrylfacader på butikker og støjværn langs motorvejen.

Udover at afrense graffiti ad hoc tilbyder vi også en række fleksible abonnementsordninger, hvor vi beskytter og fjerner graffiti løbende. 

Vi tilbyder en lang række rengøringsløsninger til alle typer virksomheder og foreninger
Hos All Remove Danmark A/S mener vi, at et rent arbejdsmiljø kan ses på bundlinjen. Det betaler sig simpelthen at holde rent. 

Vi tilbyder alle typer rengøringsløsninger til både store og små virkesomheder. Lige fra daglig kontorrengøring i alle typer virksomheder til vinduespudsning af butikker. Vi har stor erfaring med ejendomsservice, trappevask og viceværtservice. Når det gælder institutioner og offentlige områder, kan vi tilbyde unikke, skræddersyede rengøringsløsninger, uanset om der er tale om børnehaver eller biblioteker. 

Vi beskytter alle typer overflader med imprægnering
Selv de største og mest solide bygninger skal beskyttes. Ødelæggende stoffer sætter sig på overfladerne og nedbryder dem langsomt over tid. Det kan være tyggegummi og kaffe eller det kan være forurenende partikler, der kommer fra trafikken via luften. 

Løsningen er imprægnering af overfladerne. All Remove Danmark A/S tilbyder en lang række forskellige imprægneringsløgninger, der gør, at overfladespændingen sænkes og snavset derfor nemmere kan fjernes. Vores løsninger kan bruges til så godt som alle typer overflader. Det kan være betonfacader og -gulve, broer, tunneller og andre anlæg. 

 

 

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145
150
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047