23948sdkhjf

VS Automatic A/S

VS Automatic A/S leverer kvalitetsløsninger inden for arbejdsområderne automatik og el-installation. Med en bred og fagligt dygtig medarbejderstab kan vi hjælpe dig med udvikling af dine produkter eller maskiner, da vi holder os ajour med udviklingen på alle områder inden for automatik og el-installation.

Kompetenceudvikling, viden og erfaring er grundstenene i vores virksomhed. Vi dygtiggør os løbende via kurser, efteruddannelse, partnerskaber og ansættelser. Som organisation sikrer vi, at vi har den nødvendige bredde og specialviden.

Vore programmører, der hver især er specialister på deres område, leverer projekter af høj kvalitet til vore kunder. Vi har opbygget stor knowhow på motion og servo systemer, samt programmering af avancerede PLC styringer, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer, samt systemer til dataopsamling af produktionsdata. Alle programmer testes med simuleringsværktøjer, inden idriftsættelse hos kunden, for at nedbringe indkøringstiden hos kunden.

Da vi har egen installationsafdeling, kan vi desuden tilbyde dig industriservice, el-installationer, telefoni, data, varesikring, kameraovervågning, Alarmsystem, Alternativ energi, Solceller og Varmepumpe

De kundegrupper, vi i øjeblikket samarbejder med, er slagterier, margarinefabrikker, mejerier, bilindustrien, fødevareindustrien, pap og papirindustrien, korn og foderstof, luftrensningsanlæg, rensnings-, transport-, miljø-, håndteringsanlæg og mange flere.

Vores mål er nu og i fremtiden at være en attraktiv, kompetent og fleksibel samarbejdspartner indenfor vores styrkeområder. Vi lægger stor vægt på at overholde indgåede aftaler, både hvad angår specifikation, kvalitet, tid og pris. VS Automatic A/S

Du kan finde vores Elektriker i Horsens, Elektriker i østbirk og Elektriker i Hovedgård

Du kan også kigge ind i vores firma

Se alleNyheder

Nyeste job

Fakta om VS Automatic A/S

Adresse
VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens

Region
Danmark
Midtjylland
Horsens Kommune

Telefon: +45 75641899

Fax: +45 75641809

CVR nummer: DK21381802

P nummer: 1005011526

Ansatte: 85

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Emma Friis Christensen

Karoline Bindeballe

Kristian Juul Nielsen

Sarah Karlsen

Tim Reihana Hjortshøj
Afdeling: Marketing
Stilling: CMO
Direkte telefon: +45 52145731

Tina Sophie Andersen
Afdeling: Marketing
Stilling: Content Manager
Direkte telefon: +45 25445556

Torben Steffensen
Afdeling: Horsens
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 75641899

Send til en kollega

0.25