23948sdkhjf
Del siden

Give Steel A/S

Give Steel A/S er en førende leverandør af EPD-deklarerede stålkonstruktioner i Nordeuropa.

Virksomheden tæller over 600 medarbejdere og har afdelinger i 3 lande på 5 lokationer.

Alle stålkonstruktioner er danskproducerede i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra avanceret robotteknologi på fabrikken i Brande. Give Steel producerer alle former for simple og komplekse stålkonstruktioner. Fra opsvejste konstruktioner til gitterspær med store spændvidder samt GSY-stålkompositbjælker af op til 98% genanvendt stål.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, samt til miljøcertificerede byggeri.

Blandt mest kendte projekter er produktionshallerne til Femern forbindelsen, Light house i Aarhus, KB Hallen og Ilulissat Isfjordscenter på Grønland, der begge har vundet Dansk Stålpris i henholdsvis 2019 og 2022.

 Som en del af sin bæredygtighedsstrategi arbejder Give Steel med den tredobbelte bundlinje, herunder rapportering af klima og socialt regnskab. På internationalt plan er virksomheden præmieret for konstruktionsdesign og har modtaget flere CSR-priser for at tage socialt ansvar under ambitionen: ”WeGrowPeople”, der også er omdrejningspunktet for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling.

Læs mere på www.givesteel.com

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511
500
DS/EN 1090-1
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047