23948sdkhjf
Del siden

Alcadon ApS

Alcadon DK (tidligere 6X International) er specialister i passive fiberoptiske komponenter og relaterede aktive fiberprodukter

Vi har et tæt partnerskab med nogle af verdens største producenter, herunder CommScope, AFL Cables, Sterlite, AFL, INNO Instrument, Jetting, Gabocom, RFS og forskellige europæiske telekomproducenter..

Vi yder support til local/wide area network (LAN/WAN), industri, projektering og levering til datacentre, fiber til hjemmet (FTTH) og telekommunikationssegmenter med kunder, der spænder fra mindre installatører til store projektorienterede industrielle konglomerater, derunder systemintegratorer, teleoperatører, statslige og militære organisationer.

Vores team er af højt kvalificerede, tekniske medarbejdere, der er blevet uddannet til at yde service og support til alle produkter i vores sortiment.

Alcadon ApS er en del af Alcadon Group, som med over 150 medarbejdere i Norge, Sverige, Danmark, Holland, Belgien, Storbritannien og Tyskland er en betydelig spiller på kommunikations- og forsyningsmarkedet for leverancer af fiber, kobber, added-value komponenter samt test- og måleudstyr til installationsbranchen, FTTx og Datacenter- markedet. Desuden leverer Alcadon sit eget fabrikat af strukturerede kablingsløsninger, ECS, der dækker ca. 40 procent af leverancerne til netværksmarkedet i Sverige og Norge. I Alcadon Groups produktprogram finder man blandt andre leverandører som Sterlite, OFS, Commscope, Systimax, Duraline, Jetting, Fluke og AFL.

Virksomhedens danske gren udspringer af 6X International, som i Danmark blev startet i 2003 af Susanne Stengade. Siden er virksomheden vokset og der er i dag mere end 20 ansatte. En stor del af omsætningen stammer fra egen produktion/konfektionering fra lager- og produktionsfaciliteterne i Nivå.

Besøg vores website

Alcadon ApS
Møllevej 9, E1
2990 Nivå
Danmark
CVR nummer: DK27048013
P nummer: 1009739501
20
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078