23948sdkhjf

Vesti Olsen A/S

Vesti Olsen A/S er et byggefirma midt på Sjælland med store kompetencer indenfor især erhvervsbyggeri, halbyggeri og landbrugsbyggeri

Vi har mere 30 års erfaring indenfor byggeri, og med mere end 70 dygtige og kompetente medarbejdere samt en større maskinpark, kan vi løse de fleste byggeprojekter. Vi bygger primært i totalentreprise og hovedentreprise, og vores mandskab dækker stort set alle fagentrepriser

  • Anlægsarbejde
  • Betonarbejde
  • Kloakarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Murerarbejde

Vi har endvidere egen projekteringsafdeling der kan være med helt fra de første idéer, over tegninger af projekter, ansøgninger til myndigheder, projektledelse og frem til byggeriet står færdigt.

Vi udfører byggeri på hele Sjælland, og har i gennemsnit ca. 40 igangværende byggeprojekter igang i alle størrelser. Vi bygger til både private, erhverv og det offentlige. 

Se mere på vores hjemmeside: www.vesti-olsen.dk

Et udvalg af vores tidligere projekter kan findes på vores reference-side: www.vesti-olsen.dk/referencer/

Har du lyst til at følge med i vores hverdag, kan vi naturligvis også findes på både Facebook og LinkedIn.


Historien
Vesti Olsen A/S blev grundlagt af Lars Vesti Olsen i 1985. 4 år senere blev Niels og Peter - brødre til Lars, også en del af virksomheden under navnet Brdr. Vesti Olsen I/S. I 2004 kom den yngste bror Claus samt Indkøbschef Jens Hansen med i virksomheden.

I 2010 kom Lars' søn Christian Vesti Olsen med i virksomheden, og Christian er i dag virksomhedens administrerende direktør.

Virksomheden er i dag relativ ung og dynamisk, og har udviklet sig meget igennem de senere år. Hvor virksomheden primært tidligere har løst opgaver i diverse fagentrepriser, bygger Vesti Olsen A/S i dag primært i hoved- og totalentrepriser. Det skyldes især stort fokus på udvikling iform af projektstyring, IT, efteruddannelse m.v.


En værdiskabende samarbejdspartner
Vi har i dag en meget bred kundegruppe, og vi er kendt som en værdiskabende samarbejdspartner, der sætter kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø i fokus. Vi har mange tilfredse og tilbagevendende kunder der kommer igen når nye projekter skal opføres, og de forhold arbejder vi stærkt på at fastholde.

Fakta om Vesti Olsen A/S

Adresse
Vesti Olsen A/S
Bukkerupvej 92
4340 Tølløse
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Holbæk Kommune

Telefon: +45 59180022

CVR nummer: DK27973523

P nummer: 1010679083

Ansatte: 55

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.199