23948sdkhjf
Del siden

Avidenz A/S

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver
Vi er autoriseret arbejdsmiljørådgiver i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om godkendelse af arbejdsmiljørådgivere. Det er vi naturligvis rigtig glade for og stolte af, da det er et stort kvalitetsstempel. Det giver samtidig vores kunder en tryghed ved samarbejdet med os.

Kvalificerede specialister giver individuel rådgivning
Avidenz A/S er landsdækkende, og vi leverer professionel rådgivning og løsninger inden for arbejdsmiljø og miljø. Vores rådgivning er baseret på, at alle vores konsulenter er veluddannede og har høje faglige kompetencer inden for hver sit specialistområde. Det gør os samtidig i stand til på bedste vis at imødekomme de individuelle ønsker og behov, netop din virksomhed har.

Ovenstående er med til at gøre Avidenz A/S til en af de toneangivende virksomheder, når det handler om rådgivning og løsninger vedrørende arbejdsmiljø og miljø.

Uddannelse og kurser
Vi underviser også i den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og forskellige supplerende uddannelser.

Derudover arrangerer og afholder vi forskellige former for interne virksomhedskurser inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. Mulighederne er mange og spænder lige fra temamøder om konkrete emner af kortere varighed til egentlige kurser af 1 eller flere dages varighed.

Læs mere om Avidenz på vores hjemmeside www.avidenz.dk

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Danmark
CVR nummer: DK28124341
P nummer: 1010835425
22
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063