23948sdkhjf
Del siden

Poul Sejr Nielsen A/S

Nordsjællands største teknikentreprenør.

Poul Sejr Nielsen er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med ca. 250 medarbejdere og 130 biler på vejene. Vi tilbyder hele teknikpakken og har den samlet under ét tag. Det er vores vision at være den foretrukne teknikentreprenør i Nordsjælland. Vi vil være kendte for at være servicemindede, innovative, miljøbevidste og levere bæredygtige installationstekniske løsninger i højeste kvalitet.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor har vi fokus på trivsel og kompetenceudvikling, ligesom vi tilbyder et udvidet uddannelsesprogram i vores PSN-akademi. Vi vil videreføre de gode håndværkstraditioner og tekniske kompetencer til næste generation, og vi ønsker at give vores lærlinge og øvrige medarbejdere de bedste forudsætninger for god uddannelse.

 Vi har kompetencer inden for:

 

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi taler om, når det handler om miljø og energioptimering, og vi bestræber os altid på at levere den bedste, og mest bæredygtige løsning.

Vores målsætning er tilfredse kunder. Det får vi ved et løbende samarbejde med vores kunder og stile mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet i opgaveløsningen.

 

 Du kan læse mere om de enkelte arbejdsområder på vores hjemmeside 

Poul Sejr Nielsen A/S
Klintehøj vænge 7
3460 Birkerød
Danmark
CVR nummer: DK28518803
P nummer: 1008767692
250
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047