23948sdkhjf
Del siden

SmartGuard ApS

SmartGuard er specialister i UDLEJNING & SALG af mobile sikringsløsninger. Hos SmartGuard kan du leje din sikringsløsning pr. dag.

Vi leverer løsninger til tv-overvågning, tyveri og indbrudsalarm, tekniske alarmer, adgangskontrol, brandsikring og evakuering.

Vores fokus er baseret på proaktive sikringsløsninger som bygger på samspillet mellem moderne teknologi, integration til eksisterende eller andre systemer samt mennesker til at tage håndtere hændelser inden eller mens de sker.

Hos SmartGuard er det kunden og kundens værdier, der er i fokus. At gøre sikring proaktivt betyder at vi gør det muligt at reagere på observationer og meldinger inden skaden sker. Det sparer dig for tusindvis af kroner i direkte omkostninger til tyveri, hærværk og lign., men samtidigt også for den ofte undervurderede omkostning der ligger i opklaringsarbejde, genanskaffelse og ikke mindst ventetid og evt. forsinkelser med dagbod og lign. til følge.

Disse parametre er nogen af dem der gør os til den rigtige partner, når jeres værdier skal sikres.

Derfor SmartGuard
Hos SmartGuard tager vi alle opgaver seriøst, store som små, og vi sikrer, at dine krav opfyldes fuldt ud. Du kan selv vælge hvor længe du ønsker at leje din løsning og vores løsninger kan tilpasses successivt dit behov.

Når du efter måske svære overvejelser har bestilt dit sikringssystem, fået det sat i drift og betalt, er det kun funktionalitet og kvalitet der tæller – Prisen er der ingen, der kan huske! Smartguard er hverken blandt de dyreste eller de billigste, fordi vi finder den rigtige pris til dit behov – hver gang!

SmartGuard er din kvalitetsgaranti for den rigtige løsning.

Prøv Milestone GRATIS i 30 dage

Følg os på Twitter

Følg os på Facebook

Læs Vores blog her

SmartGuard ApS
Banegraven 8
3550 Slangerup
Danmark
CVR nummer: DK29510849
P nummer: 1012190219
ISO 9001:2008
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047