23948sdkhjf
Del siden

Vikingegaarden A/S

Vikingegaarden A/S udvikler og designer intelligente IoT løsninger til industri/landbrug samt havne, farvande og broer. Vores mål er at skabe effektive og sikre cloud systemer samt forhandle kvalitetsprodukter med lang levetid og minimale driftsomkostninger.

Vores IoT løsninger er baseret på GSM teknologien, som gør udstyret kan placeres hvor som helst og kommunikerer direkte med vores cloud system. Alle systemer kan opgraderes direkte fra cloud-systemet, og er løbende opdateret med nyeste versioner.

Systemerne er modulopbyggede, derfor skræddersyes de direkte til hver installation og det aktuelle behov. Yderligere moduler kan altid tilføjes efter behov.

Vi er i en konstant udvikling, og udgiver løbende nye moduler samt tilpasser systemerne for at opnå de bedste løsninger.

Vores afdeling Green Harbor Technology leverer løsninger til havne, farvande og broer:

 

Vores hovedkontor er placeret i Vonge og yderligt har vi et salgskontor i Rødovre.

Vikingegaarden A/S blev grundlagt i 1996 af Ulrik Østergaard. Vi har mere end 20 års erfaring med at udvikle stærke og brugervenlige cloud systemer. Vi er certificeret for godkendelse af Sikkerheds-Kvalitets-Styringssystem i overensstemmelse med bekendtgørelsen om autorisation og drift af elinstallatørvirksomhed nr. 1522 af 13. december 2007.

Vikingegaarden A/S
Tinnetvej 70
7173 Vonge
Danmark
CVR nummer: DK30089375
P nummer: 1012867723
10
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.053