23948sdkhjf
Del siden

Uponor Infra A/S

Uponor er en førende global leverandør af løsninger, der effektivt flytter vand gennem byer, bygninger og hjem. Uponor er specialister inden for rør, tanke, brønde m.v. til underjordisk infrastruktur. Vi tilbyder rørsystemer i høj kvalitet til professionel installation samt skræddersyede, nøglefærdige løsninger til entreprenører, rådgivere og bygherrer. Vi bidrager til den infrastruktur, der ikke er synlig, men som mange tager for givet.

BÆREDYGTIG INFRASTRUKTUR

Bæredygtighed går hånd i hånd med gennemsigtighed, og vi ønsker at give vores kunder fuld gennemsigtighed i forhold til vores produkters påvirkning af miljøet. Derfor arbejder vi løbende på at designe løsninger med gennemsigtige CO2-aftryk og lav driftspåvirkning af miljøet. For os er en bæredygtig løsning også lig med en lang levetid, pålidelig holdbarhed og højeste produktkvalitet, - som alle bidrager til at også vores kunder har mulighed for at opfylde deres egne miljømål.

Uponor Blue er vores bæredygtige produkter, der bidrager til at reducere CO2-aftrykket. Ved at vælge et Uponor Blue-produkt tager du en beslutning, der gavner vores klima i dag og i morgen.

Du kan nemt blive klogere på de miljømæssige forskelle på produkter, der har samme funktion. EPD'en er et udtryk for produktets livcyklus fra vugge til grav, og her klarlægges de miljømæssige konsekvenser for CO2-aftryk i luft, jord og vand gennem hele produktets levetid. Fra materialeudvinding, fremstilling, transport, installation, anvendelse og genanvendelse.

Uponors Blue-produkter fremstilles på vores ISCC Plus-certificerede fabrik (International Sustainability and Carbon Certification) i Fristad, Sverige. Som dokumentation modtager kunder en erklæring med angivelse af den mængde fossilfrit materiale, som deres levering indeholder.

Uponor Corporation har base i Finland og er noteret på Nasdaq Helsinki. Uponor er en del af Georg Fischer-koncernen, der ligger i Schaffhausen, Schweiz.

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark
CVR nummer: DK35383107
P nummer: 1018582224
30
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046