23948sdkhjf
Del siden

ROCKWOOL Danmark A/S

ROCKWOOL Danmark A/S er en del af ROCKWOOL koncernen, der blev grundlagt i 1909 og i dag er verdens førende producent af stenuldsbaserede løsninger. I Danmark er ROCKWOOL mest kendt for sit brede sortiment af kvalitetsprodukter til byggesektoren.

ROCKWOOL stenuldsprodukter fremstilles primært af vulkansk sten - en af naturens mest uudtømmelige ressourcer. Hvert år skaber vulkansk aktivitet og pladetektonik nye reserver - omkring 38.000 gange mere end den mængde, ROCKWOOL-koncernen årligt anvender.

Stenens særlige egenskaber, gør det muligt at fremstille produkter der ikke bare har en god isoleringsevne men også en uovertruffen brandbeskyttelse og lang holdbarhed. Derudover kan vores stenuld,  som helt noget unikt, genavendes igen og igen i produktionen af nye stenuldsprodukter uden tab af kvalitet og ydeevne. For at sikre at vores isolering genanvendes, har vi en returordning, der sikrer at vores stenuld indsamles og returneres til vores fabrikker.

ROCKWOOL tilbyeder isoleringsløsninger til en bred skare af byggeriet

  • Bygningsisolering
  • Passiv brandbeskyttelse
  • Teknisk isolering
  • Udvendig tagisolering
  • Udvendig facadeisolering

Du kan læse mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside.

Den første ROCKWOOL fabrik startede i Hedehusene i 1937. I dag har vi to fabrikker i Danmark - fabrikken i Vamdrup, som åbnede i 1966, og fabrikken i Øster Doense, som åbnede i 1977, og som blev fornyet i 2015. I 2021 skiftede ROCKWOOL fra fossile til vedvarende energikilder i produktionen i Danmark. Et skift der sammen med løbende energieffektiviseringstiltag, har gjort det muligt at reducere CO2-udledningen fra de danske fabrikker med mere end 70%. Det gør, at ROCKWOOL i dag kan levere de samme gode kvalitetsprodukter bare med et markant lavere klimaaftryk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Danmark
CVR nummer: DK42391719
P nummer: 1003070002
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047